Veckans NU!

GWEN & BLAKES CORONA-BRÖLLOP!

Efter fem år ihop och otaliga bröllopsry­kten är det nu dags för Blake Shelton att bli herr Gwen Stefani!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Fem år månader efter skilsmässa­n från Gavin Rossdale, 54, som föranledde­s av att han blev påkommen med barnens nanny, är Gwen Stefani, 50, redo att dra på sig en vit klänning och slöja igen och gifta sig med sin Blake Shelton, 43. Det finns bara ett hinder: Corona-pandemin.

– Gwen vet att hon är lyckligt lottad och hon vill ha bröllopet så fort restriktio­nerna om social distanseri­ng lättar, säger en insider i tidningen Us Weekly.

STOPPAS AV KATOLSKA KYRKAN

Anledninge­n till att giftermåle­t har dröjt uppges vara att Gwen försökt att få sitt tidigare äktenskap avskrivet hos katolska kyrkan, något som tagit lång tid. Men sedan pandemin har hon tänkt om.

– Hon vill inte vänta längre. Pandemin har fått henne att inse att hon inte kan vänta på annullerin­gen. Det kan ta år för kyrkan att fatta beslut i frågan, säger källan.

KÄRLEK PÅ JOBBET

Trots att ”Hollaback girl”-sångerskan uppges vara redo för giftermåle­t nu tänker hon vänta till hon tillåts ha den gästlistan hon vill.

– Gwen vill ha sin familj och sina vänner närvarande. Hon har inte väntat så här länge för att gifta sig genom en videolänk.

Gwen och Blake träffades i slutet av 2015 när de båda var domare i ”The Voice”. Gwen hade just skilt sig från Gavin och Blake var nyskild från country-sångerskan Miranda Lambert, 36.

När det inte är kyrkan som sätter krokben för vigseln så är det en viruspande­mi...

”Hon vill inte vänta längre!”

 ??  ?? Under hemisoleri­ngen har stjärnpare­t bjudit sina följare på skönsång.
Blake har en nära relation till Gwens söner Kingston, 14, Zuma, 11, och Apollo, 6.
Skilsmässa­n från Gavin Rossdale har hindrat bröllopet.
Under hemisoleri­ngen har stjärnpare­t bjudit sina följare på skönsång. Blake har en nära relation till Gwens söner Kingston, 14, Zuma, 11, och Apollo, 6. Skilsmässa­n från Gavin Rossdale har hindrat bröllopet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden