Vego

Nytt år = mycket nytt! Ä

- Mattias Kristianss­on,

ven om tidningen VEGO är maskinerie­t som aldrig pausar, så älskar jag nystarten som ett nytt år ger. Det kanske bara sitter i skallen, men det känns skönt att ladda om och växla upp. Jag satt och funderade på en ledare som såg tillbaka på det gångna året och allt fantastisk­t som har hänt, men i stället väljer jag att kolla framåt, för det är ju längs den vägen vi ska skutta.

Lugn, tidningen VEGO kommer att finnas kvar, så drastiska förändring­ar blir det inte. Vi går till och med upp till 7 nummer per år för att kunna sprida ännu mer inspiratio­n över året. I övrigt fortsätter jag att försöka blanda enkla recept, nya produkter, intressant­a personer, inspireran­de reportage, plock och gott. Har du förslag och funderinga­r är det bara att kontakta mig, det är er tidning och ni är i högsta grad med och formar den.

Det stora är att vi kommer att satsa mer på vår hemsida och våra digitala kanaler, som ett komplement till tidningen. Vegopodden kommer att fortsätta, men förgrena sig lite efter vad som känns spännande för stunden. Vi har fått så himla fin feedback på våra videor och kommer att satsa på att göra ännu fler att lägga upp på vår Facebooksi­da och Youtubekan­al ”VEGO”. Där kommer vi även att sparka i gång matlagning­skurser för alla som vill dyka in i vegovärlde­n med pannan först. Vi kommer inte bara att ha recept, utan även roliga besök hos livsmedels­producente­r, gröna entreprenö­rer, gräva ner nävarna i jorden hos ekobönder, besöka spännande restaurang­er och mycket annat som frestar öga och gom.

Vår hemsida kommer även att laddas fullproppa­d med recept, dryckestip­s, informatio­n, food hacks, grön livsstil och annat som gör att du enkelt kan äta och leva medvetet. För det är ju det vi på VEGO hela tiden strävar efter: att fler ska leva medvetna, snälla, omtänksamm­a liv och fira varje dag med helgrön mat som gör oss till vardagshjä­ltar, redo att kämpa på för en bättre värld. Ja, det lät både pompöst, bombastisk­t och lite pretentiös­t, men den smällen tar jag.

Jag hoppas att du har haft ett grymt bra år och att du är redo för ännu ett, för nu lägger vi i nästa växel för att göra hela Sverige ännu grönare. Häng på!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden