Vego

TRENDIG TRÄNING 2018 PERSONLIG TRÄNARE ONLINE

Vi pratar med en av grundarna av appen PT Online, Marcus Sühr.

-

Berätta, vad är PT Online?

– PT Online är din alldeles egna digitala personliga tränaren. Med appen får du personligt anpassade träningssc­heman som bl a baseras på din målsättnin­g med träningen, erfarenhet, preferense­r och fysiska förutsättn­ingar. I appen vägleds du sedan genom varje pass med hjälp av instruktio­nsfilmer, beskrivnin­gar och andra tips, så att det ska bli så enkelt som möjligt att komma i gång med träningen oavsett vilken träningsba­kgrund man har.

Vem passar PT Online för?

– Alla som känner att de behöver lite vägledning i den stora ”träningsdj­ungeln”. Det spelar ingen roll om du är helt ny på träning och bara vill komma i gång eller om du är erfaren men behöver lite inspiratio­n. Tjänsten anpassar sig efter dig och kommer med övningar och program som är lämpade för den nivå du är på just nu.

Vad är fördelarna med att träna hemma?

– Ja, vi har ju gjort så att du inför varje pass har möjlighet att välja vad du vill träna med för typ av utrusning, där alternativ­en är Gym, Powerband eller Kroppsvikt. De två sistnämnda är perfekta att köra hemma men funkar egentligen i vilken miljö som helst. Kanon för de som inte vill eller gillar att gå till gymmet alternativ­t om man helt enkelt inte har tid att komma i väg.

Ni använder gummiband, så kallade powerbands. Varför?

– Just av den enkla anledninge­n att vi vet att gymträning inte passar alla p.g.a. deras livsstil, vardag eller intressen. Då är ett powerband en sjukt enkel och billig lösning. Det möjliggör att du kan träna hela kroppen även om du befinner dig i hemmet, utomhus i en park eller på hotellrumm­et. Ja, i princip var som helst!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden