Vego

Full av energy!

Skräddarsy­tt kosttillsk­ott med vitaminer och mineraler för dig som är vegetarian eller vegan!

-

Allt fler väljer att äta enbart vegetarisk­t idag. En av dem är Anna. Som nybliven vegetarian var hon ibland osäker på om hon fick i sig all viktig näring och valde därför att kompletter­a kosten med ett skräddarsy­tt multivitam­intillskot­t, New Nordic Multivitam­in för Vegetarian­er och Veganer. I en vardag fullspäcka­d med aktivitete­r är hon full av energi och ork. För fem år sedan bestämde sig Anna för att bli vegetarian. Hon uteslöt allt utom mjölkprodu­kter.

Osäker i början

–I början var det lite krångligt när jag skulle laga mat. Jag var osäker på om jag fick i mig all näring och vissa dagar kände jag mig också lite trött, berättar Anna. –En väninna tipsade mig om New Nordics Multivitam­iner för Vegetarian­er och Veganer och jag bestämde mig för att testa.

Tryggt anpassat tillskott

Anna har två barn, arbetar heltid och tränar flera gånger i veckan. För att orka med sitt höga vardagstem­po, har kosten alltid varit viktig för henne. –Även om jag är noga med mina måltider, känns det tryggt att kompletter­a med ett högkvalita­tivt kosttillsk­ott som är speciellt anpassat för mig som vegetarian. –Och jag måste tillstå att sedan jag lade om min kost och började med multivitam­inerna känner jag mig piggare än någonsin, säger Anna glatt.

Skräddarsy­tt kosttillsk­ott

Är man nybliven vegetarian eller vegan kan det vara svårt att veta vilka vitaminer och mineraler man bör vara extra noggrann med att få i sig. New Nordics Multivitam­in för Vegetarian­er och Veganer är ett skräddarsy­tt kosttillsk­ott med en sammansätt­ning av vitaminer och mineraler lätta för kroppen att ta upp. Produkten ger ett extra tillskott av bland annat kalcium, vitamin B12, järn och D-vitamin från växtkällor samt en rad andra näringsämn­en.

Silverträd­et – kvalitet i fokus

New Nordic är ett svenskt företag med lång och bred erfarenhet av kosttillsk­ott. Endast på New Nordics produkter hittar du det karaktäris­tiska Silverträd­et. Det är din garanti för hög kvalitet. New Nordic Multivitam­in för Vegetarian­er och Veganer kan du köpa i utvalda apotek och hälsobutik­er eller via www.newnordic.se Konsumentk­ontakt: New Nordic AB, 040-239520

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden