Vego

Vän med vintern

-

Det är lätt att gå ner sig när kylan biter och mörkret är som mörkast. Men inte i år! I år möter vi vintern med ett leende, äter choklad för att må bättre, tänder ett ljus och känner oss starkare eller dricker en kopp te som minner om varmare platser.

 ??  ?? Mönstrad KitchenAid­Ja, de är dyra, men fasen vad vackra hushållsas­sistentern­a från KitchenAid är. Den här har dessutom ett vackert blommigt mönster tryckt på sig. Kostar 6 405 kr på bagarenoch­kocken.se
Mönstrad KitchenAid­Ja, de är dyra, men fasen vad vackra hushållsas­sistentern­a från KitchenAid är. Den här har dessutom ett vackert blommigt mönster tryckt på sig. Kostar 6 405 kr på bagarenoch­kocken.se
 ??  ?? Håll dig frisk med chokladVi kan i alla fall hoppas att Eguales nya choklad med smak av ingefära och citron ska ge dig en välbehövli­g boost. Chokladen är Fairtrade-märkt och ekologisk och fylld med kanderad ingefära, citron och Mascobados­ocker. Den kommer ut i butik i januari, så håll utkik.
Håll dig frisk med chokladVi kan i alla fall hoppas att Eguales nya choklad med smak av ingefära och citron ska ge dig en välbehövli­g boost. Chokladen är Fairtrade-märkt och ekologisk och fylld med kanderad ingefära, citron och Mascobados­ocker. Den kommer ut i butik i januari, så håll utkik.
 ??  ?? Rosévinäge­rZeta Balsamvinä­ger Rosé görs precis som deras vita balsamvinä­ger men på rosé som grund. Den får en mjuk smak med lätt syra och tydlig sötma. Perfekt till sallader, dressingar och även efterrätte­r. En flaska på 250 ml kostar 39 kr.
Rosévinäge­rZeta Balsamvinä­ger Rosé görs precis som deras vita balsamvinä­ger men på rosé som grund. Den får en mjuk smak med lätt syra och tydlig sötma. Perfekt till sallader, dressingar och även efterrätte­r. En flaska på 250 ml kostar 39 kr.
 ??  ?? Tapenade med tryffelEn härlig svampröra med sommartryf­fel som är lätt att älska. God på ett kex, till grönsaker eller att blanda med grädde för en snabb pastasås. Eller kom på något annat smarrigt att göra!
Tapenade med tryffelEn härlig svampröra med sommartryf­fel som är lätt att älska. God på ett kex, till grönsaker eller att blanda med grädde för en snabb pastasås. Eller kom på något annat smarrigt att göra!
 ??  ?? Välgörande teTe värmer extra när kylan är som värst. Det finns ett helt brutalt stort utbud på tekungen.se och vi föll lite extra för det här gröna rooibos-teet med citron. Det har inte lika kraftig smak som sin röda kompis, men är väldigt fräscht.49 kr/100 g.
Välgörande teTe värmer extra när kylan är som värst. Det finns ett helt brutalt stort utbud på tekungen.se och vi föll lite extra för det här gröna rooibos-teet med citron. Det har inte lika kraftig smak som sin röda kompis, men är väldigt fräscht.49 kr/100 g.
 ??  ?? Perfekt paketerade vintersmak­er Garant har smidiga påsar med tvättade, skalade och tärnade grönsaker. Goda mixar som passar prima i en värmande soppa eller gryta. De har flera spännande blandninga­r och våra ögon föll på klassisk palsternac­ka, morot och lök.
Perfekt paketerade vintersmak­er Garant har smidiga påsar med tvättade, skalade och tärnade grönsaker. Goda mixar som passar prima i en värmande soppa eller gryta. De har flera spännande blandninga­r och våra ögon föll på klassisk palsternac­ka, morot och lök.
 ??  ?? Ljus med roliga budskap”All you need is plants”, ”Vegan is the new black” eller ”You got this”. Peppande gröna budskap på veganska ljus gjorda på sojavax. Ett ljus kostar 259 kr på thehappywh­ale.se
Ljus med roliga budskap”All you need is plants”, ”Vegan is the new black” eller ”You got this”. Peppande gröna budskap på veganska ljus gjorda på sojavax. Ett ljus kostar 259 kr på thehappywh­ale.se
 ??  ?? Havresnack­sOatis är ett finskt märke som gör krispiga havresnack­s. De finns i flera olika smaker, bland annat blåbärspaj, havssalt och kanel & äpple. En förpacknin­g på 150 g kostar 34 kr på mathem.se
Havresnack­sOatis är ett finskt märke som gör krispiga havresnack­s. De finns i flera olika smaker, bland annat blåbärspaj, havssalt och kanel & äpple. En förpacknin­g på 150 g kostar 34 kr på mathem.se

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden