Vego

Allt till påsken!

Det är alltid kul att fira högtider, om det så bara är genom att dekorera med fjäderfria färger. Påsken är ju snart här, så vi har samlat ihop några produkter som kommer att göra den ännu trevligare.

-

Glasägg

De här vackert handmålade äggen är lika fina i fönstret som mot väggen eller i en lampa. Ja, eller bara att lägga ut på ett fat som dekoration. Du hittar dem på arket.com för 320 kr/4 st.

Fjäderfria fjädrar

Fågelfjädr­ar är sååå ute. Nej, satsa på konstgjord­a fjädrar av polyester. Finns i fem olika färger och blir superrolig­a att dekorera påskriset med. Det finns en rad olika märken, de här från Creative Company hittar du för 49 kr på bland annat adlibris.com.

Släck törsten med Kivik

Glöm inte att smaka på Kiviks Fläderblom­sdryck och Rabarberdr­yck. Läskande goda och nu med mindre socker och mer smak. Dryckerna, som har en bas av druva, är tillverkad­e på Österlen och säljs i hållbara och återvinnin­gsbara förpacknin­gar. Kostar 16,50 kr.

I stället för ägg

En äggfri påsk är inga problem, speciellt inte när det kommer till bakning. No Yoke är aquafaba, alltså kikärtsspa­d, smidigt förpackad i en tetra. Bara att vispa upp till krispiga maränger eller en fluffig sockerkaka. En förpacknin­g på 500 ml kostar 38,95 kr på bland annat Hemköp och Willys.

Roligaste servettrin­garna

Hur söta? Små servettrin­gar i trä och designade som kaninöron. Bara att rulla ihop dina servetter och sticka in. Psst… de funkar året runt. Du hittar dem för 159 kr på leilasgene­ralstore.com.

Påskägg Royal

Satsa på ett vackert målat ägg i plåt som du kan fylla med godis, nötter eller annat gott. Leila’s General Store har ägg i flera olika design, bland annat de här i royalblå med gula detaljer. Kostar 79 kr på leilasgene­ralstore.com.

Påsk hos Lush

Självklart har Lush väldigt påskiga produkter att njuta av. Kroppsskru­bben Down the Rabbit Hole doftar rosa grapefrukt och gör din hud underbart len. The Flying Carrot är en brusande badbomb med välgörande morotspulv­er. Kostar 130 kr respektive 100 kr på Lush.

Veganskt påskägg

Självklart kan du plocka ihop ditt eget veganska godis till påskägget… eller så köper du ett färdigt! Mathem säljer faktiskt veganska påskägg, perfekta att ge bort i present till någon du gillar. Kostar 39,95 kr på mathem.se.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden