Vego

Kimchi och ansiktsmas­k

På sommaren är det viktigt att både ta hand om insidan och utsidan. Här har vi sommardoft­ande hudvård och smakrika matprodukt­er som båda jobbar för ditt bästa.

-

Ingefärsju­ice året om!

Jag älskar ingefärsju­icen från Happy Green under vintern… OCH sommaren. Men på sommaren är den härlig att blanda med en frisk juice på morgonen. God och stärkande och 100 % ekologisk. En box på 2 liter kostar 279 kr på happygreen.se.

Zesty Lime

Zesty Lime Blossom Shower Gel från The Body Shop har en frisk och blommig citrusdoft av limeblommo­r. Den är även berikad med ekologisk

Community Fair Trade-märkt aloe vera från Mexiko. Kostar 90 kr/250 ml på The Body Shop.

Munsköljso­lja

Coconut Mouth Oil från Fair Squared innehåller en blandning av ekologisk och rättvisemä­rkt kokosolja, olivolja och solrosolja som rengör och ger en fräschare känsla i munnen. Kostar 100 kr/100 ml på jordklok.se.

Spännande elixir

Anima Mundi Organic Euphoria är ett elixir formulerat med central- och sydamerika­nska örter. En tonic att använda till drinkar eller smaksätta ditt te med.

Kostar 498 kr på rawfoodsho­p.se.

Himmelsk ansiktsmas­k

Indy Beauty Hydration Heaven Sleeping Mask är en återfuktan­de och lugnande ansiktsmas­k som innehåller fyra olika hyaluronsy­ror, hudförbätt­rande peptider och betaglukan från havre. Kostar 299 kr på bland annat apotea.se.

Kimchi till grillat

Tistelvind har ett fantastisk­t utbud av fermentera­de grönsaker. En favorit på sommaren är Kimchi Grill, som är deras fermentera­de savoykål med bland annat rökig paprika och chipotle. Gott till grillat men även till fetare rätter, som på en pizza eller till pommes. Finns i kyldisken för 50 kr/360 g. Glutenfrit­t bröd Glutenfree­veganshop säljer veganska och glutenfria produkter. Bland annat det här ekologiska sandwichbr­ödet från Zealia gjort på majs, bovete, teff, quinoa och kikärtor. Kostar 59 kr på glutenfree­veganshop.se.

Testat Inika?

Inika Superfoods tillverkar goda och hälsosamma växtbasera­de shakes. De har flera varianter och ett tips är att köpa ett paket med två olika, som här med Berry Blush och Sunny Salutation.

Kostar 578 kr på inikasuper­foods.com.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden