Vego

midsommar DUKA UPP FÖR

-

Gröna drömmar

De här spröda drömmarna från Gille har smak av päron och vanilj. Underbart goda på kakfatet. Kostar 33,50 kr/300 g på bland annat Ica.

Smidigaste grillen

Skotti-grillen är en liten och bärbar grill av rostfritt stål som packas helt platt i en medföljand­e väska. Den väger bara 3 kg, så den är perfekt för allt från picknickar och skogsliv till båten eller sommarstug­an. Kostar 1 999 kr på Naturkompa­niet.

Sött smörfat

Det här ”smörfatet” med små jordgubbar passar bra till allt från färskost till bär, pålägg eller annat smått och gott. Tillverkad i stengods och kostar 84 kr på Søstrene Grene.

Pfanner Ice Tea Pfanner är störst i Europa på iste och de har flera olika svalkande smaker för hela sommaren. Här är t ex persika och vattenmelo­n. Kostar

11,95 kr/33 cl.

Sommaren bjuder på många härliga fester och tillfällen att fira. Piffa till med det lilla extra, om det så är ett sött smörfat, smultronst­rumpor eller rosa solglasögo­n. Det finns så mycket som gör sommarfest­en lite härligare.

Somrigaste bordslöpar­en Ekelunds gör de finaste dukar och löpare i ekologisk bomull. Löparen ”Sengana” har ett vackert motiv av vilda jordgubbar, perfekt till midsommarb­ordet. Kostar

365 kr på ekelunds.se.

Annorlunda glas

De här små glasen från Pols Pottens designstud­io omfamnas av färgglada hållare av vass. Perfekt till sommarens alla drinkar. Kostar 502 kr/6-pack på bland annat Cervera. Återvunna glasögon

De här glasögonen från CHPO är gjorda av återvunnen plast och finns i flera olika designer och färger. Vi föll extra hårt för de här rosa som du hittar för 300 kr på thrivestor­e.se.

Jordgubbss­noppare

Onödigt nödvändig! Det här lilla redskapet gör det enkelt att snoppa jordgubbar. Funkar även bra för tomater. Du hittar jordgubbss­nopparen på smartasake­r.se för 155 kr.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden