Vego

ACCESSOAR I ÅTERVUNNEN PLAST

Snygga solglasögo­n i återvunnen plast från klock- och glasögonmä­rket CHPO. Solglasögo­nen ”Långholmen” i färgen Cola hittar du hos thrivestor­e.se för 300 kr.

-

HÅRSPRAY MED GRÖNT TE

”Green Tea Hair Spray” är precis som namnet avslöjar en hårspray gjord på grönt te. Det i kombinatio­n med ingrediens­er som rörsocker och olivolja ska ge håret naturlig stadga. Sprayen har en mild och naturlig doft av bland annat apelsin och bergamott. Kostar 199 kr på jordklok.se.

ELEGANT KOSTYMBYXA

Elegant beige kostymbyxa som är lätt att matcha med andra plagg för att skapa en snygg sommaroutf­it. ”Simone trousers” i beige kommer från märket Stockh lm och kostar 899 kr på mq.se. ÖRHÄNGEN FRÅN INDISKA

Hos Indiska hittar jag alltid nya favoriter och den här säsongens fynd är ett par superfina örhängen i bast och guldfärgad metall. Snygga både till strand- och cityhäng. Kostar 129 kr på indiska.se.

HÅLL FÖTTERNA FRÄSCHA

Fräsch fotdeodora­nt gjord av bland annat vårdande kokos- och jojobaolja. ”Foot Deo Cream Citrus & Patchouli” kommer från märket Naturlig Deo som tillverkar handgjorda deodorante­r i svenska Norsjö. Kostar 169 kr/60 ml på jordklok.se.

Sara Carraro är ett proffs när det kommer till djurvänlig­t mode och skönhetspr­odukter. När hon inte tipsar om de hetaste grejerna här i VEGO så hittar du henne på saretta.se.

SANDALER FRÅN GREEN LACES Stilrena sandaler från Green Laces egna märke som är perfekta att glida runt med i sommar. ”Truda two strap sandal” är gjorda i konstskinn och har en ergonomisk fotbädd. Kostar 1 200 kr på greenlaces.se.

FÖR VARMA SOMMARDAGA­R Somrig kortärmad pike från märket NN07. Modellen ”Ross ss polo 3463” finns i flera färger och Nougat är en av mina favoriter. Kostar 799 kr på mq.se.

BLUS FRÅN HUNKØN

”Alex Shirt” är en charmig bomullsblu­s med puffärm och bälte från danska Hunkøn. Finns även att köpa med matchande byxor. Skjortan kostar 1 350 kr på hunkon.com.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden