Vego

NU ÄR MIN UPPBLÅSTA MAGE BORTA.

-

Camilla Thomasson, livsstilss­juksköters­ka från Karlshamn, kan det mesta om kost och motion. Men trots sin kunskap hade hon svårt att få rätsida på sin mage, som ofta kändes svullen och uppblåst.

– Jag hade läst mycket om mjölksyrab­akterier och visste därför hur viktiga de är för magen och tarmarna. Men jag visste också att det var stor skillnad mellan olika mjölksyrab­akterier och att det var svårt att hitta rätt i ”mjölksyra-djungeln”. Lite på vinst och förlust gick jag in i den lokala hälsobutik­en för att få råd, berättar Camilla.

KLINISK DOKUMENTAT­ION VIKTIGT

Personalen i butiken var verkligen pålästa och förklarade hur viktigt det var att välja mjölksyras­tammar som var undersökta i välgjorda kliniska studier. – Jag uppskattad­e deras sätt att tänka, och efter att de förklarat att triGUT tarmbalans* innehöll världens mest väldokumen­terade mjölksyras­tammar, kändes valet enkelt.

TVÅ KAPSLAR OM DAGEN RÄCKER

– Jag tog två kapslar om dagen, en på morgonen och en på kvällen. Och ganska snart märkte jag tydlig skillnad. Jag fick en skönare magkänsla och kände mig betydligt mindre svullen och uppblåst. Och förbättrin­gen bara fortsatte – och den håller i sig, en fantastisk känsla. – Sedan jag började med triGUT känns magen lugnare, mer stabil och mindre uppblåst. Till min förvåning behöver jag heller inte äta lika mycket, vilket gjort att jag dessutom gått ner några kilo i vikt.

*Innehåller örutom väldokumen­terade mjölksyras­tammar även kalcium som bidrar till matspjälkn­ingsenzyme­rnas normala funktion.

 ?? ?? Camilla Thomasson, Karlshamn.
Camilla Thomasson, Karlshamn.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden