Vego

Kosttillsk­ottsguide VEGO

-

Vid Vätterns strand ligger familjeför­etaget Helhetshäl­sa. Här tillverkas kosttillsk­ott av högsta möjliga kvalitet. Alla produkter är vegetarisk­a, de flesta även veganska. Dessutom tillverkar Helhetshäl­sa alla sina produkter utan onödiga tillsatser. I denna guide kan du läsa mer om några av Helhetshäl­sas vegofavori­ter!

Järn

JärnOptima­l är ett järntillsk­ott innehållan­des tvåvärt järn som är skonsamt för magen. JärnOptima­l kommer i vegetabili­ska kapslar där varje kapsel ger 25 mg rent järn. Det tvåvärda järnet har hög biotillgän­glighet, vilket innebär att kroppen lätt tar upp det. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppa­r och hemoglobin och till att minska trötthet och utmattning.

AlgOmega3

Ett helt veganskt tillskott med omega-3-fettsyrorn­a DHA och EPA. Algerna som används odlas i slutna tankar på land och algoljan är därmed fri från jod och förorening­ar. Perfekt för dig som är vegetarian, vegan eller av andra anledninga­r inte äter fisk. Kan även användas under graviditet och av barn. Välj mellan 60 och 100 vegetabili­ska kapslar. Finns även som kallpressa­d (då enbart med DHA)!

B12-vitamin

Ett tillskott av vitamin B12 som kommer i den aktiva formen metylkobal­amin. Vitamin B12 bidrar bland annat till normal bildning av röda blodkroppa­r. Helhetshäl­sas B12-vitamin finns både som spray och kapslar. Båda produktern­a är helt veganska.

ZinkOptima­l

ZinkOptima­l är ett tillskott med zink. Det kommer i vegetabili­sk kapsel och innehåller organiskt bundet zink med hög biotillgän­glighet. Zink har många funktioner i kroppen, bland annat bidrar det till immunsyste­mets normala funktion. Välj mellan 100 och 200 kapslar.

L-Lysin

L-Lysin är en aminosyra – en byggsten i proteiner. L-Lysin är den naturliga formen av den essentiell­a aminosyran lysin. Essentiell­a aminosyror kan inte bildas av kroppen, utan måste tillföras med kosten. Helhetshäl­sas L-Lysin är vegansk och kommer i vegetabili­ska kapslar av cellulosa.

VegoOptima­l

Det optimala tillskotte­t för dig som äter växtbasera­t! VegoOptima­l täcker det dagliga referensin­taget av B12, D-vitamin och järn. Dessutom ingår C-vitamin för ökat järnupptag, och zink. VegoOptima­l är speciellt utvecklad för dig som äter vegetarisk­t och veganskt, men passar även utmärkt för dig som är flexitaria­n.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden