Mitt i Vasastan

Hemmagjord skylt hånar nya gågatan

-

Den nya gågata-delen på Drottningg­atan är en del i stadens projekt att knyta ihop Odenplan med City.

Staden för en dialog med Stockholms Universite­t, som äger Spökslotte­t, om hur man skulle kunna levandegör­a den nya gågatan och knyta ihop den med Spökparken – och med Observator­ielunden och Observator­iet som staden numera äger.

 ??  ??
 ?? FOTO: MIMMI EPSTEIN ?? RÅDMANSGAT­AN/DROTTNINGG­ATAN. Just nu pågår arbetet med att göra ett så kallat upphöjt övergångss­tälle för att markera att Drottningg­atans förlängda gågata till Kungstensg­atan.”En gågata som ingen frågat efter eller förstår behovet av”. Förlängnin­gen av Drottningg­atans gågata norrut hånas på en hemmagjord skylt på just Drottningg­atan och trafikborg­arrådet Helldén (MP) får sig en känga.
FOTO: MIMMI EPSTEIN RÅDMANSGAT­AN/DROTTNINGG­ATAN. Just nu pågår arbetet med att göra ett så kallat upphöjt övergångss­tälle för att markera att Drottningg­atans förlängda gågata till Kungstensg­atan.”En gågata som ingen frågat efter eller förstår behovet av”. Förlängnin­gen av Drottningg­atans gågata norrut hånas på en hemmagjord skylt på just Drottningg­atan och trafikborg­arrådet Helldén (MP) får sig en känga.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden