Mitt i Vasastan

Här har Guldbollen-vinnaren Nilsson Lindelöf köpt ny lya

Fotbollssp­elaren och Manchester Unitedprof­fset Victor Nilsson Lindelöf har köpt en lägenhet vid Odenplan, något som hans fru berättar om i sociala medier.

- Michael Toll 073-600 69 08 michael.toll@direktpres­s.se

Den nyrenovera­de sekelskift­estrean på Odengatan är på 93 kvadratmet­er och var mycket populär under budgivning­en. Slutpriset landade på 9 875 000 kronor, drygt 106 000 kronor per kvadratmet­er.

Johan Du Rietz, ansvarig fastighets­mäklare på Alexander White, kan inte uttala sig om varken köpare eller säljare, men förklarar att det var ett lättsålt objekt.

– Intresset var stort. Det är en trea med allt man kan önska sig, säger Johan Du Rietz.

Victor Nilsson Lindelöf med familj tar över lägenheten efter årsskiftet.

”Vi får tillgång i januari och det vi ska göra är att måla om och bygga platsbyggd­a bokhyllor och garderober”, skriver Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja på sin blogg.

 ??  ?? GULDBOLLDE­NPLAN? Victor Nilsson Lindelöf, till vardags i Manchester United, har inte bara vunnit en guldboll – utan även en budgivning på en trea i Vasastan.
GULDBOLLDE­NPLAN? Victor Nilsson Lindelöf, till vardags i Manchester United, har inte bara vunnit en guldboll – utan även en budgivning på en trea i Vasastan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden