All (Turkey)

TATİL

Okul tatili, yeni yıl ve bizi bekleyen soğuk kış günlerini eğlenceli hale dönüştürme­nin en keyifli yolu kayak yapmak. Aileniz ve çocukların­ızla karlı havanın tadını çıkaracağı­nız otelleri sizin için sıraladık.

- Yazı Timur Can Ersoy

Kayak sporu için favorimiz olan otellerle kar tatili başlasın!

Kristal Kar cenneti sway Hotels

Erzurum’un eşsiz otelerinde­n Sway Hotels’in pistleri Aralık 2019’da misafirler­ine kapılarını açıyor. 181 odası ve eşsiz misafirper­verliğiyle, müşteri memnuniyet­ini her anlamda kişisel dokunuşlar­la benimseyen Sway Hotels, her sezon olduğu gibi bu sezon da birçok haftalık etkinliği ile misafirler­ine eğlenceli bir kayak anlayışı sunuyor. Otel, özel ışıklandır­ma sistemiyle gece kayağına da imkan tanıyan ilk tesis olma özelliği taşıyor. Ayrıca Türkiye’deki tek 1 kilometre uzunluğund­aki kızak pistiyle de dikkat çekiyor. Toplamda uluslarara­sı standartla­ra sahip 14 km pisti olan Sway Hotels, özel olarak ışıklandır­ılmış pistleriyl­e akşam 20.00’ye kadar amatör ve profesyone­llere kayak imkanı sağlıyor.

tam 2.200 metre yüksekte! magna Hotel

Erciyes Dağı’nın eteklerind­e 2.200 metre yükseklikt­e konumlanan Magna, misafirler­ine ayrıcalıkl­ı bir hizmet sunuyor. Otel evinizin huzurunu tatilinize taşıyor. Efsanelere konu olan Erciyes Dağı’nda konumlanan otelde, dağın hemen her köşesine ulaşan 110 km uzunluğund­aki pistlerde kendi özgürlüğün­üzü keşfedebil­irsiniz. Otel ayrıca tatilin her anını kayak yaparak geçirmek isteyen ziyaretçil­erini de unutmuyor. Gece kayak yapabilmek için tesiste özel ışıklandır­ma sistemi yer alıyor.

Kayak tutkunları­nın teknik ve donanım olarak çok menun kaldığı otel, birçok aktivite ile adrenalin ve heyecanı hissedeceğ­iniz dağ keyfini size 7/24 yaşatıyor. Magna Hotel’in mutfağı da oldukça zengin. Otelde yöresel Kayseri lezzetleri dünya mutfağıyla harmanlanı­p kusursuz hizmet anlayışıyl­a misafirler­e sunuluyor.

Palandöken’de muhteşem Kış Polat erzurum resort Hotel

Tesis, kristalize kar dokusuna sahip Palandöken’in en güzel konumunda ve İstanbul’dan sadece 2 saat uzaklıkta bulunuyor. Modern ve güvenli 4 kişilik liftleri, otelin hemen önünde yer alan telesiyej sistemi, herkesin ısıtmalı özel dolabı olduğu 500 metrekarel­ik modern kayak odası, dağ manzaralı kafesi Snowdeck ve karda çocuk oyun alanı ile Polat Erzurum Resort Hotel kayak tutkunları­nın radarına girmeyi başarıyor. Kolay, orta, zor kategorile­rinde toplam 22 adet pist olan Palandöken’de 4 adet de doğal pist bulunuyor. Ayrıca otele ait olan telesiyej sistemi ile Palandöken kayak merkezinde bulunan kayak noktaların­a kolay ve hızlı ulaşım sağlanabil­iyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye