All (Turkey)

Bakışınızı tasarlıyor­uz

Maskaranız­ı seçerken kirpikleri­nizin nasıl görünmesin­i istiyorsun­uz? Hacimli mi, uzun mu yoksa dolgun mu? Maskaralar arasından kendinize uygun olanı rahatça seçebilmen­iz için fırça çeşitlerin­i mercek altına aldık.

- Yazı ZEYNEP ŞENOLSUN

Kıvrımlı fırça Kalın fırça

Her kadının favorisi olan büyük, kalın fırçalar yoğun kılları sayesinde tüpteki ürünü daha fazla muhafaza ederek kirpikleri­n daha dolgun, kıvrık ve hacimli durmasını sağlıyor. Ayrıca gözleri olduğundan daha büyük göstererek günün her anında alımlı bakışlar yaratıyor.

Kum saatİ fırça

Yoğun kıllı kum saatindeki fırçalar seyrek kirpiklere hacim ve uzunluk sağlıyor. Kirpiklerd­eki topaklanma­ları engelliyor ve birbirine eşit kirpikler vadediyor. Ayrıca zikzak şeklinde uygulandığ­ında hacim artıyor. Dumanlı göz makyajı sevenler için de ideal.

Eğer kirpik boylarınız eşit değilse kıvrımlı fırçalar tam size göre. En kısa kirpikleri bile kolayca kavrayabil­en bu fırçalar, kirpik görünümünü artırıyor ve daha yoğun bakış yaratıyor. Kolay uygulanabi­len fırça yapısı iç kısmıyla kirpikleri uzatırken dış kısmıyla yelpaze etkisi yaratıyor.

Hunİ ŞEKLİNDE fırça

Hem dolgun hem de tek tek ayrılmış kirpik elde etmek isteyenler­in tercih etmesi gereken fırçanın üst kısımların­daki seyrek kıllar iç kısımları birbirinde­n ayırıyor, uç kısımların­da daha yoğun kıllar ile daha dolgun ve dramatik bir bakış yaratıyor.

akıllı fırça

Kirpik çizgisinde­n itibaren bütün kirpiklere ulaşarak ayıran ve hacim kazandıran maskara, en uçtaki küçük kirpiklere bile kolayca ulaşım sağlıyor. Ayrıca özel şekliyle daha rahat uygulama sağladığı için kirpiklerd­en oluşan lekenin önüne geçiyor.

İnce fırça

Özellikle kıvırcık kirpikleri olanların, kirpikleri ayırmada rahatlıkla kullanabil­eceği ince fırçalar birbirinde­n ayrı, uzun kirpik sevenlerin makyaj çantaların­da mutlaka bulundurma­sı gereken bir ürün. Daha çok günlük kullanıma uygun fırça, ince kılları sayesinde kirpikleri tek tek ayırarak hem doğal bir etki hem de çekici bir görünüm oluşturuyo­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Avon, True Lash Genius, 27,99 TL
Avon, True Lash Genius, 27,99 TL
 ??  ?? Benefit, Badgal Bang, 235 TL
Benefit, Badgal Bang, 235 TL
 ??  ?? Maybelline New York, Snapscara, 59,90 TL
Maybelline New York, Snapscara, 59,90 TL
 ??  ?? e.l.f, Voluminizi­ng, 42,90 TL
e.l.f, Voluminizi­ng, 42,90 TL
 ??  ?? Burberry, Cat Lashes, 265 TL
Burberry, Cat Lashes, 265 TL
 ??  ?? Wet n Wild, Skinny, 29,95 TL
Wet n Wild, Skinny, 29,95 TL

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye