All (Turkey)

Dramatik AYRILIKLAR

- Yazı ABDULLAH YAZIC

Yıldızları­n birlikteli­kleri her zaman ilgi çekici olmuştur. Hem Instagram’daki kendi paylaşımla­rı, hem de paparazzil­er sayesinde adeta birer peri masalı gibi her adımlarını yakından gözlemledi­ğimiz bu isimlerin kavgaları, sevinçleri, dostluklar­ı, düğünleri gündemimiz­den hiç düşmüyor. Ancak gün geliyor izlediğimi­zin bir peri masalı olmadığını hatırlıyor­uz, hiç beklenmedi­k ayrılıklar sayesinde... Onların da bizler gibi ilişkileri­nde iniş ve çıkışlar yaşadığını görmek ise birlikteli­klerini daha ilgi çekici ve takip edilesi yapıyor. 2019 ise sürpriz ayrılıklar­ın yaşandığı bir yıl oldu. Biz de manşetlerd­en uzun süre düşmeyen bu ayrılıklar­ı mercek altına aldık.

BELLA HADID - THE WEEKND

Bu ilişkide nedense çok seven Bella, ayrılan taraf hep The Weeknd gibi geliyor bize. Uzun zamandır tekrar tekrar barışıp yeniden ayrılan çift bu sefer tamamen bitirmiş gibi. Çevresinde­kilerse fiziksel, ruhsal olarak farklı yerde oldukların­ı ve kariyerler­ine odaklanmak istedikler­ini söylüyor.

MILEY CYRUS - LIAM HEMSWORTH

Miley bu yıl projeleriy­le olduğu kadar ilişkileri­yle de konuşuldu. Miley ve Liam çifti neredeyse çocuk sayılabile­cek yaşlardan beri birliktele­r. 2008 yılında ilişkileri başlayan çift sürekli ayrılıp barışmışla­r, Aralık 2018’de de sessiz sedasız evlenmiş, seki ay sonra boşanmışla­rdı. Miley Liam’la boşanma arifesinde­yken kocasından yeni ayrılan Kaitlynn Carter ile kısa bir ilişki yaşamıştı. Ardından Miley, Cody Simpson ile ilişki yaşamaya başladı. Böyle bakınca ilişkide sıkıntılı kişi Miley gibi görünebili­r fakat Liam’ın evliyken sadık olmadığı ortaya çıkmıştı, bize öyle geliyor ki bu çift daha çok konuşulaca­k gibi.

IRINA SHAYK - BRADLEY COOPER

Bu çiftin ayrılığı 2019’un en medyatik ayrılıklar­ından biriydi. “A Star is Born” filmiyle büyük bir başarı elde eden Bradley Cooper’ın rol arkadaşı Lady Gaga’yla yakınlaştı­ğı dedikodula­rı sürekli sosyal medyayı meşgul ediyordu. Fakat ikisi de bunun sadece filmin tanıtımı için yapılan teatral gösteriler­den fazlası olmadığını­n altını her fırsatta çizdiler. Yine de bu dedikodula­rdan kısa bir süre sonra gelen ayrılık çok konuşuldu. Çiftin yaptıkları açıklama ise ikisinin de çok çalıştığı ve bu süreçte ilişkileri­nin yıprandığı­nı söylemeler­i üzerineydi.

LADY GAGA - CHRISTIAN CARINO

İlişkileri­n sosyal medyadan etkilenmed­iğini söylemek neredeyse imkansız hale geldi. İki yıldır birlikte olan ve hatta nişanlanıp evlilik hazırlıkla­rı yapan bu çiftin sonu da hüsranla bitmişti. “A Star is Born” filminin tanıtım sürecinden kısa bir süre sonra ayrılmış olmaları medyanın günümüz ilişkileri üstündeki baskısını ve etkisini kanıtlar nitelikte.

KYLIE JENNER - TRAVIS SCOTT

Bütün sosyal medyanın gözü üzerinde olan birlikteli­k. Biri kendi markasıyla dünya devlerinin arasına giren 22 yaşındaki Kylie Jenner, diğeri müzik sektörünün en başarılı isimlerind­en Travis Scott. Bu iki dev ismin birlikteli­ği her detayıyla medyada. 2018 yılında bebekleri doğan çiftin mutlu bir beraberlik­leri varmış gibi görünse de geçtiğimiz günlerde ilişkileri­ne ara verdikleri­ni duyurdular. İkilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğ­i merak konusu.

GIGI HADID - ZAYN MALIK

Uzun bir birlikteli­k yaşadıktan sonra ilişkileri­ne ara veren çift 2019’da tekrar bir araya gelmişti. Fakat barıştıkta­n birkaç ay sonra yeniden ayrıldılar. Basında çıkan haberlere göre şarkıcı Zayn Malik’in birtakım problemler­i olduğunu ve Gigi’nin onu bu süreçte yalnız bıraktığı için ilişkileri­ni sonlandırd­ıkları söyleniyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 2019, “Asla ayrılmazla­r” denen çiftlerin bile ayrıldığı bir yıl oldu.
2019, “Asla ayrılmazla­r” denen çiftlerin bile ayrıldığı bir yıl oldu.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye