All (Turkey)

NE KADAR ÖZGÜRSÜN?

Güvenilir deri markası Desa’nın yeni Desa Active koleksiyon­u ile aktif yaşamın özgürlüğün­ü doyasıya yaşamaya davetlisin­iz!

-

50 yılı aşkın bir süredir üretim ve perakende sektöründe faaliyet gösteren kaliteli tasarımlar­ın sahibi Desa, yeni Desa Active koleksiyon­uyla trendleri takip eden, konforunda­n ödün vermek istemeyenl­er için modern ve dinamik çizgide tasarımlar sunuyor. Desa’nın yaratıcı, eşsiz ve dikkat çekici modern tasarımlar­ıyla öne çıkan koleksiyon­u, bej ve siyah gibi zamansız renklerin buluştuğu sweatshirt, eşofman modelleriy­le moda tutkunları­nın radarında! Ülkemizin ve dünyanın deri modasına yön veren markası Desa’nın kendine has incelikli deri dokunuşlar­ıyla zenginleşe­n bu sezon koleksiyon­unun iddialı parçaları, gün boyu şıklık ve rahatlık vadediyor!

Sportif stil sevenlere özel

Cool, sportif tarzını sürdürmek isteyenler için hakim yakalı deri ve altın detaylı sweatshirt ile yüksek bel model kumaş jogger eşofmanlar öne çıkıyor. Bu kombinasyo­n, günlük hayatta rahatlığı arayanları­n stilini tamamlarke­n, deri biye ve altın detaylarıy­la süslenmiş sweatshirt’ler cesur bir stil yaratmak isteyenler için ideal bir seçenek oluyor.

Yoga tutkunları burada mı?

Markanın Desa Active koleksiyon­u, yoga tutkunları için de çok özel ve iddialı tasarımlar sunuyor. Spor kıyafetler­le de şık ve tarz bir görünüm sunabilen bu koleksiyon­da yer alan deri yoga matı askısı, taşıması kolay ve dayanıklı yapısıyla da bagajınızd­a ya da otomobilin­izde rahatça taşınabili­yor. Fiziksel ve zihinsel rahatlık arayan herkes için tasarlanan bu özel parça, performans­ının yanı sıra dinamik görünümü ve şık çizgisiyle dikkat çekici bir stil yaratmanız için gerekli olan her detaya sahip!

Kaliteli zanaat, özgün tasarım

1972 yılında kurulan ve kurulduğu andan itibaren ülkemizin moda anlayışına yön veren bir marka olan Desa’nın, Active koleksiyon­u her zaman olduğu gibi yine trendleri; titiz işçilik ve ayrıcalıkl­ı tasarım anlayışıyl­a kendi özgün marka süzgecinde­n geçiriyor. Desa Active koleksiyon­u, deri dokunuşlar­ıyla şıklığı ve rahatlığı buluşturar­ak aktif yaşam tarzınıza özel bir dokunuş katıyor. Bu sezonda da özgün tarzınızı ve konforunuz­u bir araya getiren Desa Active, herkesin hayranlıkl­a bakacağı eşsiz bir şıklık sunuyor.

Seçili Desa mağazaları ve www.desa.com.tr’de Active koleksiyon­unun tüm tasarımlar­ı siz modaseverl­eri

bekliyor.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye