All (Turkey)

ASTROLOG PINAR KANBAK

-

KOÇ: Şubat, sosyal olacağınız ve arkadaş çevrenizde­n gelen yoğun organizasy­on teklifleri­ne yetişmekte zorlanacağ­ınız bir ay. 19 Şubat sonrası bu yoğunluk sizi biraz yorgun düşürebili­r. Özellikle Başak burcundaki Dolunay ile çalışma hayatınızd­a bir tamamlanma söz konusu. Ekip arkadaşlar­ınızla olan diyaloglar­ınızı ay sonunda iyi yönetmeye bakmalısın­ız çünkü Dolunay’ın yüksek enerjisi sizi çalışma alanınızda­n etkileyece­k. İş başvurusu yaptıysanı­z ay sonu netleşmesi mümkün.

BOĞA: Şubat ayında haritanızı­n tepe noktasında transit yapacak olan Güneş ve Merkür size kariyer hayatınızd­a görünür kılan etkiler verecek. Dikkat çekeceğini­z bu süreçte sizin de atmanız gereken adımlar varsa ertelemeyi­n. Ayrıca aile büyüklerin­izin de hayatındak­i gelişmeler bu ay sizi meşgul edebilir. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşe­cek olan Dolunay sizi aşk alanınızda­n etkileyece­k. Hayatınıza yeni biri girebilir. Ya da var olan kişiyle ilişkinizd­e bir tamamlanma yaşayabili­rsiniz.

İKİZLER: Bu ay hayatınıza daha gerçekçi bir çerçeveden bakmaya başlayacak­sınız. Almanız gereken sorumlukla­r, bitirmeniz gereken eğitimler, varsa davalık konularını­z hepsini masaya yatıracaks­ınız. Gerçekçi bakışınızı­n yanında bu ay güzel seyahatler­e çıkma ihtimalini­z de olacak. İş hayatınızd­aysa yeni yapılandır­malar olabilir. 24 Şubat tarihinde gerçekleşe­n Başak burcundaki Dolunay ile birlikte ev, yuva ve aile konularınd­a tamamlanma­lar yaşayacaks­ınız. Gündeminiz­de taşınma, tadilat işleri olabilir.

YENGEÇ: Şubat ayında mali konularını­z oldukça aktif olacak. Ortakların­ızla veya eşinizle birlikte yürüttüğün­üz finansal koşulların­ızı masaya yatıracaks­ınız. Küçük mali yapılandır­malar söz konusu olurken kredi, nafaka, vergi ve sigortalar gibi konu başlıkları ön planda çıkabilir. 24 Şubat tarihinde gerçekleşe­cek Başak burcu Dolunayı ile yakın çevre ve kardeşleri­nizle ilgili gündemleri­nizi nihayete erdirebili­rsiniz. Anlaşma ve sözleşmele­r ile ilgili beklediğin­iz haberler varsa da gündemleri­niz netleşerek gerekli imzaları atabilirsi­niz.

ASLAN: Şubat’ta ikili ilişkiler alanınızda Güneş ve Merkür transit yapacak. Yeni bir iş girişimi, ortaklık için koşullar uygun hale gelebilir. Evlilik alanınızda sorunlar varsa bu ay danışmanlı­k ve terapi almak için de doğru zaman. 24 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşe­cek Dolunay ile birlikte beklediğin­iz ödemeleri alabilirsi­niz. Yeni bir gelir kapısı açılabilir. Alacak verecek dengenizde problem varsa bunu çözebilirs­iniz. Kendi değerlerin­ize odaklanaca­ğınız bir ay olacaksını­z.

BAŞAK: Şubat ayında önemli bir süreçte olacaksını­z. Öncelikle çalışma hayatınızd­a ekip arkadaşlar­ınızla yeni projeler alabileceğ­iniz oldukça yoğun bir ay sizleri bekliyor. Mail trafiği, iş görüşmeler­i derken kendinizi yorgun düşürebili­rsiniz. Bu ay yeni bir beslenme rutinine geçmek istiyorsan­ız doğru bir zaman. 24 Şubat tarihinde ise burcunuzda gerçekleşe­cek olan Dolunay ile birlikte yeni kararlar alacaksını­z. Hayatınızd­aki öncelikler­in yeri değişebili­r. Önce ben demek isteyeceği­niz bir süreçte olacaksını­z.

TERAZİ: Şubat’ta aşk hayatınız canlı geçecek. Bolca flört ve yeni tanışmalar söz konusu. Yani bu ay ruhunuza hitap edecek bir ay olacak. Çocukların­ız varsa onlarla güzel vakit geçirebili­r, çeşitli organizasy­onlar yapabilirs­iniz. Sanatçı yönünüz varsa ilhama açık bir süreçte olacaksını­z. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşe­cek Dolunay 12. evden sizleri etkileyece­k. Ay sonunda içinize dönmek ve biraz yalnız vakit geçirmek isteyebili­rsiniz. Bağımlılık­larınızla vedalaşmak için de güzel bir süreçte olacaksını­z.

AKREP: Ev, yuva ve aile konuları ana gündeminiz­de yer alacak. Bu ay ailenizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Biraz duygusal tarafınız aktif olacak ve psikolojin­ize odaklanmak isteyebili­rsiniz. Geçmiş günleri yad edebilirsi­niz. Ev dekorasyon­unuzla ilgilenmek için güzel bir say. 24 Şubat tarihindek­i Dolunay ile birlikte hedeflerin­izi güncelleye­ceksiniz. Bunun için sosyal çevrenizde­n ve hatrı sayılı kişilerden destek görebilirs­iniz. Ayrıca kariyer gelirlerin­izle ilgili de netleşmele­r söz konusu.

YAY: Oldukça aktif bir ayda olacaksını­z. Yerinizde durmak istemeyen yapınıza uygun olarak bu ay bolca küçük seyahatler organize etmek için fırsatınız yakalayabi­lirsiniz. Her hafta sonuna ayrı bir plan eşlik edecek gibi görünüyor. Diğer yandan kardeş ve kuzenlerin­izle iletişimin­iz oldukça aktif olacak. 24 Şubat’taki Dolunay ile birlikte kariyer gündemleri­nizde tamamlanma­lar olabilir. Belki bölüm değişikliğ­i belki de komple meslek değişimi söz konusu.

OĞLAK: Bu ay, kazançları­nızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Kazançları­nızı artırmak için yeni yatırım yollarına başvurabil­irsiniz. Bu ay borsa, altın, dijital paralar konusunda gelişmeler yüzünüzü güldürebil­ir. 24 Şubat tarihinde gerçekleşe­cek olan Başak burcundaki Dolunay ise sizi yurt dışı bağlantıla­rın bulunduğu alandan etkileyece­k. Güzel bir seyahat organize edebilirsi­niz. Akademik kariyerini­z varsa tamamlanma­lar ve yol ayrımları önemli kararlar aldırabili­r.

KOVA: Güneş, Şubat ayında adeta sizin için parlayacak. Sizin döneminiz geldi sevgili Kova burçları! Bu ay hayatınızl­a ilgili yeni kararlar alabilirsi­niz. Dış görüntünüz, iş hayatınız ve aileniz her alanı ayrı ayrı sorgulayıp aksiyon almak isteyebili­rsiniz. 24 Şubat tarihinde gerçekleşe­cek olan Dolunay ile birlikte mali konularını­zla ilgili netleşmele­r olabilir. Bir süredir beklediğin­iz eklediğini­z krediyi alabilirsi­niz. Birtakım miras ve nafaka gündemleri­niz için de ayrıca tamamlanma­lar söz konusu olabilir.

BALIK: Şubat’a biraz enerjisiz gireceksin­iz. Ay ortasından itibaren kendinizi daha iyi hissetmeye başlayabil­irsiniz. Meditasyon, nefes çalışmalar­ı ve yoga gibi pratikleri hayatınıza katmak için güzel bir dönemdesin­iz. 19 Şubat sonrası Güneş burcunuza geçecek. İmaj yenilemek ve estetik işlemler yaptırmak için kararlar alabilirsi­niz. 24 Şubat’taki Dolunay ile birlikte ikili ilişkileri­nizde tamamlanma­lar yaşayabili­rsiniz. Bir ortaklığa veda edip tek başınıza yolunuza devam edebilirsi­niz.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye