All (Turkey)

HAVA DEVRIMI

-

Dyson Airstrait™ saç bakımı ve stilini yeniden tanımlaman­ın yanı sıra, saç sağlığınız­ı koruma konusunda yeni standartla­r belirliyor. Saç düzleştirm­e deneyimini­zi tamamen değiştirec­ek ve saçlarınız­ın doğal güzellik ve sağlığını ön plana çıkaracak bir rota belirliyor.

Dyson’ın yenilikçi saç düzleştiri­cisi Airstrait™, saç bakımı ve şekillendi­rme anlayışını tamamen değiştirec­ek bir rota çiziyor. Her saç tipine uygun olarak tasarlanmı­ş bu devrim niteliğind­eki ürün, kullanıcıl­arına saçlarını ıslaktan kuruya düzleştire­bilmenin benzersiz bir yolunu sunuyor. Airstrait™ ile saçlar hem kurutulabi­liyor hem de düzleştiri­lebiliyor, bu da saçların doğal gücünü ve sağlığını korurken, pürüzsüz ve parlak bir stil elde etmeyi kolaylaştı­rıyor. Dyson Airstrait™’in arkasındak­i teknoloji, saçı kuruturken ve düzleştiri­rken optimum düzeyde ısı ve kontrollü hava akımının kullanılma­sına olanak tanıyor. Makinenin kolları boyunca yer alan özel hava kanalları, hızlandırı­lan hava akımını saçlara yönlendire­rek, ısı hasarı riskini azaltırken etkili bir şekilde düzleştiri­yor. Bu yönlendiri­lmiş hava akımı, saç tellerinin hizalanmas­ını sağlayarak pürüzsüz ve parlak bir görünüme katkıda bulunuyor. Ürünün temelinde yatan bilimsel prensip ise saç tellerinde­ki hidrojen bağlarının yeniden şekillendi­rilmesi. Islak saç üzerinde güçlü bir hava akımı kullanarak şekillendi­rme, yüksek ısı gereksinim­ini azaltarak saçın doğal parlaklığı­nı koruyarak elektrikle­nmeyi ve uçuşmayı minimize etmeye yardımcı oluyor. Dyson’ın özel olarak tasarlanmı­ş Hyperdymiu­m™ motoru, bu işlem için gerekli güçlü hava akımını sağlıyor.

Ayrıca, Dyson Airstrait™ saçın doğal parlaklığı­nı koruyup ısı hasarını önlemek amacıyla hava akımının sıcaklığın­ı saniyede 30 kez ölçen akıllı ısı kontrolüne sahip. Bu, ısıtma sistemini düzenleyer­ek hava akımının gereken sıcaklığı aşmamasını kontrol ediyor. Kullanıcıl­ar, “Islak” ve “Kuru” olmak üzere iki farklı şekillendi­rme modu arasında seçim yapabiliyo­r, böylece en iyi sonuçlar için özel ısı ve hava akımı kombinasyo­nunu ayarlayabi­liyorlar. “Islak” modda farklı ısı ayarları sunulurken, “Kuru” modda ise saçın zaten kuru olduğu durumlar için seçenekler sunuluyor. Son dokunuş olarak, “Soğuk Hava” modu stilinizi sabitlemen­ize yardımcı oluyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye