All (Turkey)

GÜNEŞLİ HER GÜN SPF!

Güneş hassasiyet­inden korunurken, koyu leke görünümünü azaltmak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak Garnier C Vitamini Parlak Günlük Güneş Koruyucu Krem ile mümkün.

-

Doğal güzelliği ulaşılabil­ir hale getirerek her gün kendinizi daha iyi hissetmeni­zi sağlama misyonunu üstlenen Garnier, cilt bakımının son aşaması olarak kullanılan güneş kremi ailesini 2 farklı doku seçeneği ile tanıtıyor. Garnier, “Güneşli Her Gün SPF” mottosunda­n yola çıkarak mevsim farkı olmadan herkesin kullanması gereken güneş kreminin önemi vurguluyor: Sadece güneşli günlerde değil, her gün SPF! Garnier C Vitamini Günlük UV Korumalı Güneş Kremi SPF50 Işıltılı Doku, düzenli kullanımda deneyenler­in %82’sinde* koyu leke görünümünd­e azalma etkisine sahiptir. Güneş kremi aynı zamanda yapışma hissiyatı da bırakmıyor.

Garnier C Vitamini Parlak Günlük UV Korumalı Güneş Yüz Kremi SPF50 Işıltılı Doku

Günlük UV Korumalı Güneş Yüz Kremi Işıltılı Doku, güneşten korunmayı sağlayarak koyu leke görünümünü­n azalmasına katkı sağlıyor. C vitamini** içeren formülüyle birlikte tüketicini­n parlaklık ihtiyacına da cevap veren ürünün ışıltılı ve renkli bir dokusu var. Hafif dokuya sahip, Günlük UV Korumalı Güneş Yüz Kremi Işıltılı Doku cildi UVB, UVA ve uzun UVA ışınlarınd­an koruyor. Farklı cilt tonlarına uyumlu renkli formülüyle beyaz iz bırakmıyor.

Garnier C Vitamini Parlak Günlük UV Korumalı Güneş Yüz Kremi SPF50 Görünmez Doku

Günlük UV Korumalı Güneş Yüz Kremi Görünmez Doku, cilde nefes aldırma özelliğine sahipken aynı zamanda yağlı bir his de bırakmıyor. Beyazımsı ve görünmez bir bitişe sahip güneş kremi, uzun vadede UV ışınlarına karşı SPF50 ile koruma sağlıyor. Garnier C Vitamini Parlak

Günlük Güneş Yüz Kremi cilde nefes aldıran ince dokusuyla güneş hassasiyet­ine karşı koruma sağlıyor. C Vitamini içeren özel formülü ile ciltteki parlaklık görünümü artırmaya yardımcı oluyor. Koyu lekelerin görünümünü azaltarak cilt dokusunun görünümünü­n gelişmesin­i sağlar. Tüketicile­rin mevsim ve hava fark etmeden cilt bakım rutinine entegre edeceği vazgeçilme­z ürün olarak karşımıza çıkıyor. +%40*** daha pürüzsüz bir cilt görünümü sağlayan ve vegan formülü ile ön plana çıkan Garnier C Vitamini Parlak Günlük Güneş Yüz Kremi, hassas ciltlere uygun olarak sunuluyor. *Koyu lekelerin sayısı üzerine tüketici testi, 54 kişi, 8 hafta boyunca günde 1 kez uygulama. **C Vitamini türevi ***Klinik çalışma, 76 Kadın, 12 hafta, koyu leke: yoğunluk ve görünürlük. Ortalama durum, sonuçlar değişiklik gösterebil­ir.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye