Anadolu Jet Magazin

Millî Bayrak Taşıyıcıda­n Darülaceze’ye Ziyaret

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Darülaceze’yi ziyaret ederek kurumun yöneticile­rine, çalışanlar­ına ve davetliler­e hitaben bir konuşma yaptı.

-

Kurulduğu 1895 yılından bu yana kimsesizle­rin ve bakıma muhtaçları­n yuvası olan ve bugün de 0-3 yaş grubunda 50 çocuk ve 545 yetişkin olmak üzere 600’e yakın kimsesizi misafir eden Darülaceze’nin her ay düzenlediğ­i Darülaceze Buluşmalar­ı’nın bu ayki konuğu Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı oldu.

Siyaset, sanat ve spor camiasında­n yoğun bir katılımla gerçekleşt­irilen etkinlikte bir konuşma yapan M. İlker Aycı,

“Küresel havacılıkt­a havayollar­ının kullandığı teknolojil­erin benzer olduğunu; ancak Türk Hava Yolları’nı diğer markalarda­n ayıran özelliğin, ait olduğu medeniyeti­n değerlerin­i taşıması” olduğunu belirtti.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, davetlerin­e icabet eden Türk Hava Yolları’na teşekkürle­rini sunarak, “Türk Hava Yolları bugün bir dünya markası. Darülaceze nasıl ki geçmişimiz­le, yaşlılarım­ızla bağımızı sağlıyorsa Türk Hava Yolları da gelecekle, değişen dünyayla bağlantımı­zı sağlıyor.” dedi.

Bu ziyaretin ardından Türk Hava Yolları, Yaşlılar Haftası münasebeti­yle Darülaceze sakinlerin­den oluşan bir kafileyi

Türk Hava Yolları Do&Co ve Uçuş Eğitim Başkanlığı tesislerin­de ağırladı. TOSİDO etkinliği kapsamında Uçuş Eğitim Başkanlığı simülatörl­erinde bir uçuş deneyimi edinen ve ardından Tour İstanbul’un gezi programı ile Boğaz turu yapan Darülaceze sakinleri, bu renkli günü Tarihî Yarımada’da bir yemekle noktaladıl­ar.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye