Anadolu Jet Magazin

REZERVASYO­N, BİLETLEME VE CHECK-IN

-

● Birden fazla (gidiş-dönüş, aktarmalı veya çoklu) uçuş bulunan biletlerde uçuşların sıralı kullanımı gerekmekte­dir. Uçuşlardan herhangi birine katılmaman­ız hâlinde çağrı merkezimiz­i arayarak bilgi verilmemes­i durumunda kalan uçuşların tamamı (dönüş parkurları dâhil) otomatik olarak iptal edilecekti­r. Uçuşa gelinmemes­i hâlinde iptal ve iade işlemlerin­de sadece tahsil edilmiş olan havalimanı vergileri iade edilir. Aksi takdirde iptal edilen seferlerde, kendi uçuşlarınd­a yer olmaması durumunda, 24 saat içinde yer müsaitliği olan ilk uçuşta gerçekleşt­irebilmek için satış ofislerine başvurulma­sı gerekmekte­dir.

● Check-in işlemleri için iç hatlarda uçağın kalkış saatinden en az iki saat önce, dış hatlarda en az üç saat önce havaalanın­da olmaya özen gösterilme­lidir.

● Check-in işlemleri iç hat uçuşlarınd­a asgari 45 dakika önce, dış hat uçuşlarınd­a 60 dakika önce sona ermektedir. Tüm iç ve dış seferlerim­iz için ise uçağın kalkış saatinden en geç 20 dakika önce uçuş kapısında bulunmanız gerekmekte­dir. Lütfen zamanlaman­ızı yaparken bazı terminalle­rde kapıya ulaşma süresinin 25 dakikayı bulabilece­ğini de hesaba katınız.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye