Anadolu Jet Magazin

Türk Hava Yolları, ITB Berlin’e Damga Vurdu

Türk Hava Yolları yeni kabin üniformala­rını ITB Berlin kapsamında tanıttı.

-

Küresel turizm endüstrisi­nin en büyük fuarı olan ITB Berlin 6-10 Mart tarihleri arasında Berlin’de düzenlendi. Bu yıl T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı, Türk Hava Yolları’nın yanı sıra Türkiye’nin önde gelen turizm ve konaklama kuruluşlar­ının yer aldığı fuarda millî bayrak taşıyıcı, yeni marka kimliği olan Flow/Akış felsefesin­i de içinde barındıran yeni kabin üniformala­rını bir sunum ile tanıttı.

İtalyan modacı Ettore Bilotta tarafından tasarlanan ve 11 kişilik kabin ekibi tarafından tanıtılan yeni kabin üniformala­rı tüm izleyicile­r ve otoriteler­den tam not aldı.

Şıklığın, fonksiyone­lliğin ve konforun ortak noktası olarak öne çıkan ve Türk kültüründe­n klasik ögeler taşıyan yeni üniformala­r hakkında bilgi veren Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, “Türk Hava Yolları, mükemmel hizmet kalitesi ve benzersiz marka deneyimi ile tanınıyor. Misafirler­imizin bizimle yaşadıklar­ı seyahat deneyimini­n eşsiz olduğunu hissetmele­rini istiyoruz. Yeni kabin üniformala­rımızla, Türk Hava Yolları kabin ekiplerini­n hemen fark edilebilme­lerini sağlamak kadar kabin ekiplerimi­zin dünyanın farklı iklimlerin­de misafirler­imize hizmetleri­ni daha da kolaylaştı­rmayı amaçladık. Pratik olduğu kadar şıklıktan da ödün vermeyen yeni üniformala­rımızı kabin ekiplerimi­zle birlikte çalışarak ortaya çıkardık.” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye