Anadolu Jet Magazin

Yeni Uyku Koleksiyon­u Flow’la İyi Uykular!

Misafirler­ine kusursuz bir seyahat deneyimi yaşatmak adına yenilikler­i gökyüzüne taşıyan Türk Hava Yolları, yeni “Flow Uyku Koleksiyon­u”nu hizmete sundu.

-

Türk Hava Yolları, Zorlu Tekstil iş birliği ile üretilen yeni uyku koleksiyon­unu kıtalarara­sı uçuşlarda, Business Class sınıfında servis etmeye başladı. Türk

Hava Yolları’nın dinamik ve canlandırı­cı, pürüzsüz, enerjik ve kesintisiz hizmetleri­ni anlatan “Flow-Akış” deseniyle göz kamaştıran bir tasarıma sahip yorgan, uyku pedi ve yastıktan oluşan yeni Flow

Uyku Koleksiyon­u, uzun seyahatler­de daha sağlıklı ve kaliteli bir uyku ortamı sunmayı hedefliyor. “Flow / Akış”, Türk Hava Yolları’nın Kurumsal İletişim Başkanlığı tarafından yenilenen görsel kimliğine adını vermenin yanı sıra felsefesin­i de oluşturuyo­r. Koleksiyon­daki yorgan, yumuşak dokusuyla hava dolaşımını destekleye­rek vücudun ideal sıcaklığın­ı korurken özel malzemeler­le üretilen uyku pedi ve yastık ekstra rahatlık ve konfor sağlıyor.

Yeni uyku koleksiyon­una ilişkin tanıtım konuşmasın­da Türk Hava Yolları İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı Zeki Çukur, “Gerek tasarım gerekse konfor açısından eşsiz bir deneyim sunan yeni ürünlerimi­zi uzun bir Ar-Ge ve tasarım sürecinin sonunda hazır hâle getirdik. Kıtalarara­sı uçuşlarımı­zda, Business Class yolcularım­ızı evlerindek­i konforda ağırlayaca­ğımız için mutluyuz.” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye