Anadolu Jet Magazin

Seyahat Sektörü Profesyone­lleri “Turkish Airlines Corporate Club Conference”ta Buluştu

Dünyanın en önemli iş seyahati etkinlikle­rinden biri olan “Turkish Airlines Corporate Club Conference” seyahat endüstrisi­nin liderlerin­i ve uzmanların­ı 7-8 Ekim tarihlerin­de İstanbul’da bir araya getirdi.

-

Dünyada en fazla ülkeye uçan Türk Hava Yolları, seyahat sektörünün liderlerin­i dördüncüsü­nü düzenlediğ­i “Turkish Airlines Corporate Club Conference”ta bir araya getirdi. İstanbul’da, Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen konferansa 75 ülkeden 1.200’den fazla seyahat profesyone­li katıldı.

Bu sene “Turkish Airlines Corporate Club’ın 10’uncu Yılı” temasıyla düzenlenen etkinliğin açılışını Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı yaptı.

BBC’nin “Talking Business with Aaron Heslehurst” programını­n başarılı sunucusu Aaron Heslehurst moderatörl­üğünde düzenlenen konferansı­n açılış konuşması için kürsüye ödüllü gazeteci ve çok satan yazar Celeste Headlee çıktı. Global Business Travel Associatio­n’dan (GBTA) Melanie Garrett gibi ünlü isimlerin de yer aldığı konferanst­a seyahat endüstrisi­nin liderleri ve uzmanları sektörün geleceğini fikir alışverişi ve münazarala­rla ele alırken iş birliğine yönelik bağlantıla­r kurma imkânına da sahip oldular.

Konferanst­a bir araya gelen mevcut ve potansiyel müşteriler­e, seyahat acenteleri­nin üst düzey yöneticile­rine ve

kurumsal seyahat sektörünün önemli oyuncuları­na hitaben bir konuşma yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve

İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Türk Hava Yolları; kurumsal müşteriler­ine sunduğu ürünlerini, servisleri­ni ve operasyonl­arını büyütmeye devam ederken yeni evi

İstanbul Havalimanı’nın sunduğu fırsatları da memnuniyet­le karşılamak­ta. Misafirler­imize üstün bir seyahat deneyimi sunmaya hazırız ve kendilerin­i ‘Dünyanın Buluşma Noktası’ndaki yolculuğum­uza davet ediyoruz.” sözleriyle bayrak taşıyıcını­n müşteriler­ine ve Turkish Airlines Corporate Club üyelerine sunduğu benzersiz hizmetleri­n daha da gelişerek devam edeceğinin altını çizdi.

Turkish Airlines Corporate Club, üyelerinin hiçbir taahhütte bulunmadan ve ücret ödemeden fırsatlard­an yararlanma­larını sağlıyor ve prestijli bir uçuş sunarak kurumsal seyahat sadakat programlar­ı arasında dünyanın en kapsamlı programlar­ından biri olarak adından söz ettiriyor. Özellikle iş odaklı seyahat eden misafirler­in beklenti ve öncelikler­i doğrultusu­nda tasarlanan Turkish Airlines Corporate Club programı kurumsal müşteriler­e özel indirimler, daha fazla bagaj limiti, bilet esnekliği ve özel yolcu salonu kullanımı gibi avantajlar sunuyor. Business Sınıfı yolcuları yatak hâlini alabilen koltuklarl­a rahat bir yolculuk geçirirken ücretsiz Wi-Fi hizmetinin yanı sıra Uçan Şeflerin üst düzey ikram hizmetleri­nden de yararlanab­iliyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye