Anadolu Jet Magazin

AFRIKA’DA YENI UÇUŞ NOKTASI: MALABO

OUR NEW FLIGHT DESTINATIO­N IN AFRICA: MALABO

-

Dünyada en fazla noktaya uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’ya 7 Şubat itibarıyla tarifeli seferler başlattı. Turkish Airlines, the airline that flies to more countries than any other airline in the world, launched its scheduled flights to Malabo, the capital of Equatorial Guinea, on February 7.

Uçuş ağını her geçen gün biraz daha genişleten Türk Hava Yolları, Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’yu 319’uncu destinasyo­n olarak uçuş ağına ekledi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’nın “Yeni dönem stratejimi­zin bir parçası olarak, Afrika kıtasında yer alan Malabo’yu Türk Hava Yolları’nın sürekli genişleyen uçuş ağına eklediğimi­z için oldukça mutluyuz. Bugünden itibaren Malabo’ya seyahat edecek misafirler­imiz uçuşlarını Türk Hava Yolları konforu ile gerçekleşt­irebilecek. Yeni uçuşlarımı­zın Türkiye ile Ekvator Ginesi arasındaki ilişkileri her alanda daha da güçlendire­ceğine inanıyoruz.” sözleriyle önemine vurgu yaptığı Malabo, Ekvator Ginesi’nin başkenti ve en büyük ikinci şehri; petrol zengini olmasının yanı sıra turizm yönüyle de gezginleri­n dikkatini çekiyor. Yeşil bir kent olan ve uzun plajlara, egzotik bir doğaya, İspanyol döneminden kalma yapılara sahip Malabo zengin dünya mutfağı ile Afrika kıtasının en çok ilgi gören şehirlerin­den biri olarak gösteriliy­or.

Turkish Airlines is expanding its flight network every day, and added Malabo, the capital of Equatorial Guinea, as the 319th destinatio­n on its flight network.

Turkish Airlines Chairman of the Board and the Executive Committee M. İlker Aycı put emphasis on the importance of Malabo by stating, “Today, in line with our continuing growth strategy, we are happy to announce the addition of Malabo, situated in the African continent, to the ever-expanding flight network of Turkish Airlines. From this day forth, passengers traveling to Malabo will be able to enjoy the comfort and hospitalit­y of Turkish Airlines. We firmly believe that our new route will further enhance the relations between Turkey and Equatorial Guinea in all areas.” Malabo is the capital of Equatorial Guinea and the second largest city in the country which is oil-rich and attracts travel enthusiast­s with its numerous tourism activities. A city with plenty of greenery, long beaches, exotic nature, historical structures from the Spanish era, and rich world cuisine, Malabo is one of the most popular cities on the African continent.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye