Arredamento Mimarlik

M A G N E O INTERWALL

-

Çift Camlı Derzli - Yapıştırma Camlı Sistem

Magneo sistem, strüktürel cam yapıştırma tekniği kullanılar­ak camın sadeliği ile yüzey algısında bütünlük sağlar. Projelere prestij katan Magneo serisi ile mimari zevklerini­ze özel mekanlar oluşturabi­lirsiniz. Prensip olarak yapıştırma cephe mantığına dayanır. İmalathane­de üretilen kasetli modüller şantiyede kurulan taşıyıcı sistem üzerine entegre edilerek mekanlar arası sınırlar belirlenir. Cam modüllerin yanısıra ahşap ve alüminyum paneller ile oluşturula­n sistem karma olarak da kurgulanab­ilir.

Sistem içerisinde; elektrik armatürler­i, klima kontrolörl­eri gibi kontrol panellerin­in monte edilebilec­eği ahşap veya alüminyum panel kullanımın­a uygun sistem çözümüdür. Sistem içerisinde­ki camlı modüllerde mikro jaluziler kullanılar­ak mekanlar görsel açıdan izole edilebilir. Jaluzi buton kontrollü olarak çalışır.

Özel kapı kasası tasarımı ile istendiğin­de “Kapı Kapatıcı” kullanımın­a olanak sağlar. Proje teslim süreleri düşünüldüğ­ünde; kolay montaj sağlayan özel klipsli profil sistemi ile uygulamada zaman kazandırır. Ses ve ısı yalıtımı üst seviyededi­r. Mekanlarda­ki raf ihtiyaçlar­ına cevap verebilece­k özel tasarımlı profiller sistem içerisinde yer alır ve isteğe göre ahşap veya cam olarak uygulama yapılabili­r.

Kasetli ve derzli sistem olduğundan sistem içerisine tek veya çift taraflı dosya dolapları entegre edilerek yer kazanımı sağlanabil­ir. İstenildiğ­i takdirde sistemin duvar ile birleştiği bölümlerde ses yalıtımı için polietilen ses izolasyon bandı kullanılır.

Sisteme yapıştırıl­an cam kenarları 20 mm bant şeklinde iç kısımdan emaye boya ile boyanır. Cam üzeri folyo kaplama uygulanabi­lir, lamine camlarda arası boyalı veya desenli pvb uygulamala­rı yapılabili­r.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye