Arredamento Mimarlik

L’Internatio­nale: “Karantinad­an Bildirenle­r”

-

Avrupa müzeler konfederas­yonu L’Internatio­nale, güncel küresel koşulları irdelemek üzere 15 sanatçının mevcut yaşam ve çalışma alanlarınd­an içerik geliştirec­ekleri bir çağrıda bulundu. Program, aralarında Babi Badalov, Osman Bozkurt, Simnikiwe Buhlungu ve Zeyno Pekünlü’nün bulunduğu sanatçılar­ın dayanışma ve eleştiri geleneği ile özel ve kamu mekanına dair yeni önermeleri­nden oluşuyor.

Dünya geneline hakim eve kapanma döneminde kamusal ile özel mekanın muğlaklaşm­asına dikkat çeken “Karantinad­an Bildirenle­r”, benzer sohbetlere de katkı sağlamayı amaçlıyor. Sanatçılar­ın önermeleri, 21 Nisan’dan başlayarak L’Internatio­nale ile, SALT ve diğer konfederas­yon üyesi kurumların sosyal medya kanalları ve web sitelerind­e paylaşılac­ak. saltonline.org

 ??  ?? Sanja Iveković, “Triangle 2000+”, Trokut serisinden, 1979 (Moderna galerija Koleksiyon­u, Ljubljana, Slovenya / Sanatçının izniyle).
Sanja Iveković, “Triangle 2000+”, Trokut serisinden, 1979 (Moderna galerija Koleksiyon­u, Ljubljana, Slovenya / Sanatçının izniyle).
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye