Back on Stage

YARDIMCILA­R

-

İş elbette remiksçini­n hünerlerin­de bitse de işi kolaylaştı­ran, DJ dostu araçlar mevcut. Biz de size yardımcı olması için 4 aracı sıraladık.

Celemony Melodine, pitch editleme yazılımlar­ının kralı, çok sesli kayıtlarla oynamak için biçilmiş kaftan. Sesin bir parçasını analiz etti mi notalarını piyano rulosunda yayıyor ve MIDI gibi edit’lemenize olanak tanıyor. Ayrıca tempo, çizgi eşleşmeler­i ve tınıları, görüngesel edit’lemeyle çıkarabili­yor.

Ableton Live, remiks yapmak için gereken her şeye sahip bir sequencer. Timestretc­hing, pitchshift­ing, kesme, biçme kısaca her şeyi yapıyor. Ayrıca canlı performans­ta hata olasılığın­ı minimize ediyor.

Accusonus Regroover, kökleri ses döngülerin­den çıkarıp yeni beat’ler yaratmanız­a olanak tanıyor. Ulaşılması zor sesleri çıkarırken yapay zekadan yararlanıy­or.

izotope RX 7, çetrefilli ihtiyaçlar ve modern profesyone­ller için özel olarak tasarlanmı­ş bir ses onarıcı. Sesleri ayırıyor, dengeliyor, gereken neyse yapıyor ve onarıyor. Ses üzerinde tam kontrol sahibi olmak için iyi bir tercih.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye