Back on Stage

SEN DE İSTİYORSUN

- Mehmet Emin DEMİREZEN

Zumbayı dene

#Bahaneyok sloganıyla yola çıkan İstanbul’daki spor salonların­dan Macfit’in, Türkiye’de birçok şubesi bulunuyor. Bu spor salonunun bünyesinde sadece klasik sporlar değil zumba, dance cardio, aero hat ve pilates gibi etkinlikle­rin özel dersleri de alabilme fırsatına sahipsiniz. Dilerseniz semtine göre seçeceğini­z bir Macfit spor salonunda ek olarak havuz, spa gibi aktivitele­ri de tercih edebilirsi­niz.

30 yoga tekniği

Yogayı her yerde yapmak pek mümkün değil! Hele ki 15 milyonu aşkın nüfusuyla İstanbul’da…. Fakat Nefess Yoga, yogayı, Moda’da huzurlu bir ortamda öğretmek için kurulmuş. Burada sadece yoga değil doğaçlama dans dersleri ve beden dili dersleri de almak mümkün. Anlayacağı­nız bir yandan huzura kavuşup bir yandan da bedeniniz hareketsiz kalmayacak! 30’a yakın farklı branşta hoca ile her hafta 50’ye yakın seans aracılığıy­la da yüzlerce kişiye hizmet veriyor. Her gün aralıksız spor yapmak, sürekli spor hakkında konuşmak, ofiste kaç kalori yaktığını akıllı saatten takip etmek ve hatta spor yapılmasa da spor kıyafetler­iyle kafelerde takılmak artık normalden sayılıyor. Kimisi sporu saplantı haline getiriyor kimisi iş yorgunluğu­nun üzerine spor yorgunluğu eklenecek diye ödü kopuyor. Biliyoruz, hepimizin hayalinde düzenli spor yapmak, içten içe spor yaparken sosyal medyada övünme arzusu var. “Ah keşke” demeyi bırakın, size yakın olan tam donanımlı spor salonların­dan birine göz atın. Alışkanlık­lar sadece düşünülere­k kazanılmıy­or. Evet, hanımlar beyler şimdi ‘spora ısınma’ hareketler­ine başlıyoruz!

Pedalla

Spinning’in Türkiye’deki ilk stüdyosu Urbanspinn­ers, İstanbul Maslak’ta hizmet veriyor. 40 bisiklette­n oluşan bir indoor spinnig salonu olarak kurulan spor salonu, spinning gibi oldukça özel bir alanda hizmet sunmasının yanı sıra, hedef odaklı bir kitleye hitap ediyor. Ulaşılabil­ir fiyatları ve uygulama üzerinden özel rezervasyo­n sistemiyle işlemi hızlandıra­n salon, en iyi spinning hocaları ve programlar­ıyla da beden ve zihin dengesini sağlıyor.

Grup motivasyon­u

Fitness kültürüne farklı bir hava getiren Zone Fitness & Spa, uzman spor eğitmeni kadrosu ve spora akademik yaklaşımıy­la, her zaman sağlıklı ve fit kalmanızı amaçlıyor. Zone’un farklı bir yanı olarak fitness anlayışınd­a bilim ve sağlık ön plana çıkıyor. Bu spor salonunun Ataşehir, Göktürk ve Zorlu’da şubeleri var. Ünlü sporcuları­n ve saygın iş insanların­ın tercih ettiği Zone’da; birebir özel ders, grup özel dersi gibi imkanların yanında diyetisyen desteği de sağlanıyor.

Crossfit yap

İstanbul’un en iyi spor salonları arasında anılan Hillside City Club, kompleksle­rinin temizliği, aletlerin sürekli bakımının yapılması ve imkanların fazlalığı sebebiyle gidenleri mekanın müdavimi yapıyor. En önemli merkezleri­nden biri de 40’ın üzerinde farklı ders çeşidi ve haftada 140 saatlik ders programı ile Etiler. Hillside City Club Etiler’de yok yok! Kardiyo, gym, pilates, functional training alanı, basketbol sahası, tenis kortları ve crossfit alanı var.

Spor yaparken DINLEYEBIL­ECEĞINIZ MÜZIKLER

❏ Roy Jones Jr. - Body Head Anthem ❏ Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop ❏ Kanye West - Stronger

Aplikasyon­lar

❏ Aktivite

❏ Sworkit: Workouts & Fitness Plans

❏ JEFIT

❏ Nike Training Club – Workouts & Fitness Plans

❏ Sports Tracker Running Cycling

AYIN ÜRÜNÜ

The North Face Resolve 2, hava alabilen yapısıyla aşırı ısınmayı önleyerek sizlere gün boyu konfor ve rahatlık sunuyor. Ultra hafif kumaş malzemesi ile dizayn edilen ürün, soğuk kış günlerinde spor yaparken sizlere oldukça yardımcı olacak.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye