Back on Stage

BU AY DA DOPDOLU

-

Türkçe rap müziğin en popüler isimleri, 7 Mart'ta saat 22.30'da, rap'in merkezi Kadıköy'de bir araya geliyor. Türk undergroun­d'ına ismini 7 albümle kazıyan Sansar Salvo'nun yanı sıra Yener Çevik, No1, Hidra, Tahribad-ı İsyan ve Emsiey'in de sahne alacağı Türkçe Hip-hop Fest, Kadıköy Dorock Xl'de yaşanacak.

Dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerin­den Amsterdam dans ve elektronik müziğin kenti, kulüp ve parti cenneti. Eşsiz büyü ise her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'a taşınıyor, Amsterdamn Night'a 8 Mart günü 21.00'de Dorock XL Beşiktaş ev sahipliği yapıyor. Amsterdam'da yaşananlar Amsterdam'da kalmasın diye!

2006'da yayınladık­ları ilk albümleri İnandığın Masallar'daki Hele Bi Gel, Beni Al gibi parçalarla gönüllerde taht kuran Pinhani; son olarak geçen yıl On Türkü albümüyle müziksever­lerle buluştu. Alternatif rock grubu Pinhani, 16 Mart'ta 22.30'da sahnede. "Hele Bi Gel" Kadıköy Dorock XL'E!

Bir yanda Kaybedenle­r Kulübü için yaptığı müzikle hayatımıza giren ve playlist'lerimizden eksik olmayan Gülce Duru, diğer yanda Türkçe rap müziğin çıkış yakalayan ismi Ozbi. Rakılı Live 2. Seri'yle bir araya gelen sıkı ikili, Kadıköy Dorock Xl'de 20 Mart saat 22.30'da müziksever­lerle buluşacak.

Adamlar, 2014'te yayınladık­ları Eski Dostum Tankla Gelmiş adlı ilk albümleriy­le dikkatleri üzerilerin­e çekmeyi başarmışla­rdı. Sözlerinde­ki ironi ve sahnedeki enerjileri­yle dikkat çekmeye devam eden grup, Kadıköy Dorock Xl'de, 23 Mart'ta saat 22.30'da izleyiciyl­e buluşuyor.

Sakin Olmam Lazım, Tanışma Bitti, Sandık ve Aşkın Izdırabını albümleriy­le Türkiye’de daha önce görülmemiş sahne performans­ları sergileyen Hayko Cepkin, son albümü Beni Büyüten Şarkılar Vol.1 konserleri kapsamında 23 Mart, saat 22.30'da Dorock XL Beşiktaş sahnesinde olacak.

Müziğinde biraz deniz kokusu, biraz eskiler; folk, blues ve pop tınıları var. Şiirsel sözlerini bir hikaye gibi anlatan Kalben, 29 Mart'ta saat 22.30'da ruhunuzu sanata doyuracak. Kadıköy Dorock Xl'de sanat dolu bir geceye hazır olun!

Nil Karaibrahi­mgil genç yaşta piyano ve caz gitarı çalmaya başlayıp ortaokulda I see clouds rain is coming... adlı ilk bestesini yaptı. XL gibi parçalara sahip ilk albümüyle adını duyurdu, 2009'daki Seviyorum Sevmiyorum teklisiyle müziği Balkanlar'a uzanan sanatçı 29 Mart'ta 22.30'da Dorock XL Beşiktaş'ta.

 ??  ??
 ??  ?? Nil Karaibrahi­mgil
Nil Karaibrahi­mgil
 ??  ?? Hayko Cepkin
Hayko Cepkin
 ??  ?? Kalben
Kalben
 ??  ?? Adamlar
Adamlar

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye