Back on Stage

BU AY DA EĞLENCELİ VE DOPDOLU

-

Allianz Motto Müzik’te bu ay yine birbirinde­n eğlenceli, dopdolu içerikler var.

❏ Gaye Su Akyol ve Melikşah Altuntaş’la Yıllar Yılan’ın Mart ayında 1932 yılına ışınlanıyo­ruz. Yönetmen Türkan Derya’nın konuk olduğu bölüm yine çok eğlenceli, yine dopdolu!

❏ Yekta Kopan’la Noktalı Virgül’e bu ay 70'li yılların saykedelik, funk ve soul şarkıların­ı günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen Veyasin (Hey! Douglas) konuk oluyor.

❏ Murat Meriç’le Plak Dolabı bu ay Berlin’de 1950’li yıllardan bugüne Türkiye’deki müziğin hikayesini ülkenin tarihi ile anlatmayı amaçlayan ‘Yerli Müzik adlı etkinlikle­r serisini gerçekleşt­irdiği Bi’ Bak’ta bizi serinin en ilgi çekenlerin­den olan 70’li yıllar etkinliğin­de çalmış olduğu plaklarla buluşturuy­or.

❏ Zeynep Toker’le Bi’ Bakıp Çıkıcam’da bu ay Çok da Fifi Hatunlar stand-up gösterisiy­le kahkahaya doyuyor, nerede ne var takip ediyoruz. Konserden sinemaya, tiyatrodan sergiye her şeyden haberim olsun diyorsanız kaçırmayın!

❏ İpek Atcan bu ay Murat Abbas'ı konuk ediyor ve 8-9 Mart'ta Zorlu PSM'DE gerçekleşe­cek olan Sonar İstanbul'u konuşuyor. Festival öncesi mutlaka izlenmeli!

❏ Şenay Akkurt’la Hayat Bana Güzel’de Mart ayında Venedik Karnavalı’na gidiyoruz. Karnavalın eğlenceli ortamını ve renkli kostümleri­ni bir de Şenay Akkurt’un gözünden görüyor ve Venedik’in kalabalık sokakların­ı birlikte geziyoruz.

 ??  ??
 ??  ?? Yılan Melikşah Altuntaş’la Yıllar Gaye Su Akyol ve
Yılan Melikşah Altuntaş’la Yıllar Gaye Su Akyol ve
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye