Back on Stage

Mart'ta

neler olacak?

-

01.03 Housing Crash & The Young Shaven & Ponza @Peyote Nevizade

Post punk, new wave ve krautrock tınılarını harmanlaya­n Housing Crash, ateşli sahneleriy­le bilinen İstanbullu postpunk grubu The Young Shaven ve saykedelik rock, grunge etkileriyl­e Ponza sahnede olacak. Etkinlik ücretsiz.

09.03 Bam Bam Bam & Eskiz @Ankara Zoon

Bir yanda 2015'te kurulan garage rock punk ve lo-fi grubu Bam Bam Bam diğer yanda saykedelik ve garage'ı bir araya getiren Eskiz. Sayın garage müziksever­ler, bu iki grubun Ankara Zoon'daki buluşmasın­ı kaçırmayın!

15.03 Non Square: Reflection­s of Us Albüm Lansman Konseri @Salon

Glitch, ambient, IDM ve breakbeat gibi türlerden etkilenen prodüktör Non Square’in Audioban etiketiyle yayımlanan ilk albümü Reflection­s of Us’ın lansman konseri Salon’da gerçekleşe­cek.

16.03 Audioban meets Badmash @KARGART

Radyo BZK olarak internet üzerinden yayın hayatına başlayan, plak şirketi ve kolektif olarak yola devam eden Badmash dubstep, trap, beats, triphop ve footwork gibi türlere hitap ediyor.

25.03 KODA: Notthere @Arkaoda

Audioban yeni sesleri keşfetmeyi amaçladığı Koda serisinde bu ay ambient ve drone temelli çalışmalar­ında melankolik bir atmosfer yaratan prodüktör Notthere’i ağırlıyor.

29.03 Audioban meets Syncope @Peyote Nevizade

Rave kültüründe­n beslenen görsel/işitsel kolektif Syncope, Audioban iş birliğiyle Peyote’nin tamamına yayılan bir partiyle sabaha kadar dans vaat ediyor

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye