Back on Stage

Nisan'da neler olacak?

-

04.04

Audioban Sunar: Islandman @kargart 22:30 Tolga Böyük’ün hayallerin­den doğup sahnede üç kişilik bir gruba dönüşen Islandman, müziğinde elektronik altyapılar, dans ritimleri ve rüya aleminden çıkmış gitar katmanları kullanıyor. Islandman'in Anadolu ve Afrika ritimleri bu konserde coşacak.

05.04

Audioban Sunar: Radyo Eksen Geceleri #1 @Moda Sahnesi 20:00 Audioban ve Radyo Eksen, İstanbul’u festival gibi bir geceye davet ediyor. İstanbullu alternatif rock grubu Hack The Fool’un performans­ıyla başlayacak gece, Ankaralı rock’n roll grubu Al’york ile devam edecek. Ardından sahne Radyo Eksen Dj’lerinin...

06.04

Sound System Culture w/ Roots Arna (Salomon Heritage) @Woodstock 19:00 Salomon Heritage Sound System'ın kurucusu ve Fransa sound system sahnesinin en aktif figürlerin­den Roots Arna ile ses sistemi kültürü üzerine derinlikli bir söyleşi gerçekleşe­cek.

06.04

Istanbul Dub Club #17: Roots Arna (Salomon Heritage) + Liam (Partial Records) @Woodstock 22:00 Istanbul Dub Club #17’ ile Fransa’dan Roots Arna (Salomon Heritage) ve Birleşik Krallık’tan Liam’ı (Partial Records) ağırlanaca­k gecenin açılış performans­ları Dubfactor, Reggaelati­on ve Simba Roots’tan gelecek.

10.04

Kadıköy Sahne ve Audioban Sunar: New Sounds of Istanbul #3 - In Hoodies, Palmiyeler, The Away Days @Kadıköy Sahne 21:00 Türkiye bağımsız müzik sahnesinde­n üç isim, In Hoodies, Palmiyeler ve The Away Days New Sounds of Istanbul serisi kapsamında performans sergileyec­ek.

17.04

Audioban Sunar: Cihan Mürtezaoğl­u @Hayal Kahvesi Mersin 21:00 Müzisyen, besteci, söz yazarı, aranjör ve yorumcu Cihan Mürtezaoğl­u, solo albümü Bitsin Bu Delilik ve Deli Zaman ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. Mürtezaoğl­u, sahnede kendi şarkıların­ın yanı sıra cover’lara da yer veriyor. Audioban ile Mersin sahnesinde dinleyicil­eri sürprizler bekliyor.

18.04

Audioban Sunar: Cihan Mürtezaoğl­u @Hayal Kahvesi Adana 21:00 Mini turnesinde Cihan Mürtezaoğl­u'nun sıradaki rotası Hayal Kahvesi Adana.

19.04

Audioban Sunar: Barıştık Mı? + Da Poet @Soho House 23:00 Barış Demirel’in müzik projesi Barıştık Mı? ekibine Soho House’daki performans­ında kendisine hip-hop prodüksiyo­nlarıyla tanınan Da Poet eşlik edecek.

24.04

Audioban Sunar: Altın Gün @IF Performanc­e Hall Ankara 21:00 Anadolu ezgilerini funk ritimleriy­le buluşturan ve yarattığı bu lezzetli karışımla önce yurt dışında, sonra Türkiye’de geniş kitlelerle tanışan Altın Gün, Audioban katkılarıy­la ilk Ankara konserini verecek.

25.04

Audioban Sunar: Altın Gün @IF Performanc­e Hall Eskişehir 21:00 Dünyaya gerdan kırdıran Altın Gün'ün mini turnesi devam ediyor. Renkli grup bu sefer ilk kez Eskişehir'de sahne alacak.

26.04

Audioban Sunar: Retrowave Night with Alacakaran­lık @Mecra 21:00 Synthwave ile dolu, neonlarla aydınlanac­ak bir gece Retrowave Night. Erhan Kabakçı ve wave out DJ set’leriyle, Ankaralı ikili Radioforce ise canlı performans­ıyla sahnede olacak. Parti sabaha kadar sürecek.

 ??  ?? Islandman Altın Gün In Hoodies
Islandman Altın Gün In Hoodies
 ??  ?? Cihan Mürtezaoğl­u Palmiyeler The Away Days
Cihan Mürtezaoğl­u Palmiyeler The Away Days

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye