Back on Stage

DOROCK XL BU AY DA DOPDOLU

-

XL

Türkiye'nin ilk arabesk grubu Arabesque Project müziğini safkan arabesk olarak tanımlıyor. Arabesk türünden parçaları rock ve doğu vurmalılar­ıyla harmanlaya­n grup efsaneleri­n yanı sıra seslendiri­yor. Seyirciler­e türün kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vaat eden grubu kaçırmayın! 3 Nisan 21.00'de Kadıköy Dorock Xl'deler.

XL

7 yıl önce çıkardıkla­rı Başka Bir Dünya albümüyle müzik dünyasına giriş yapan Pera, hemen ertesi yıl çıkardıkla­rı GİZ albümündek­i Sensiz Ben ve Unut gibi parçalarla sükse yaptılar. Reytingler­i tavana vuran dizilere yaptıkları müziklerle de isimlerind­en söz ettiren rock grubu 4 Nisan'da saat 22.30'da Beşiktaş Dorock Xl'de sahne alacak. Coşku tavan yapacak!

XL

Bartu Küçükçağla­yan ve Afordisman tarafından 2008 yılında kurulan Büyük Ev Ablukada, sabahlayan sohbetleri­n ve akabindeki mutlu kahvaltıla­rın müziğini yapıyor. Üyeler adeta kendi yarattıkla­rı dilden konuşuyor ve takma adlar kullanıyor­lar. Konserleri­yle apayrı bir deneyim yaşatan alternatif rock grubu 6 Nisan saat 22.30'da Beşiktaş Dorock Xl'de.

XL

Ankara menşei glam & hard rock grubu The Madcap, uzun saçları, olay kostümleri ve enerjisiyl­e sadece Türkiye değil yurt dışında da konserler verdi. Rock'n'roll müziğin eğlencesin­i hatırlatma­yı kafaya koyan grup Kadıköy Dorock Xl'de müziksever­lere unutulmaz bir gece yaşatacak. Konser 9 Nisan günü saat 22.30'da.

XL

2000'lerin başında bir cover projesi olarak yola koyulan, gerek geniş repertuvar­ları gerek sahne performans­larıyla Türk heavy metal dünyasının kült ismi haline gelen grup 2014'te yayınladık­ları ilk albümleriy­le olumlu yorumları topladılar. Bu yıl yeni albümünü yayınlamay­a hazırlanan Murder King, 9 Nisan 22.30'da Beşiktaş Dorock XL'I sallayacak.

XL

Efsane geri dönüyor! 1990'ların Norveçli efsanevi alternatif rock grubu Madruga'da

10 yıllık aradan sonra Avrupa turnesinde. Kuzey'in melankolik soğuğunu hissetmek için 10 Nisan gecesi 22.30'da Beşiktaş Dorock XL için ajandanızd­a yer ayırın...

XL

İlk albümü Memory Ivy'den sonra James Blake ve Chet Faker'la kıyaslanan Hollandalı pop müzisyeni Gosto, bu ay çıkacak albümüyle iddialı. Üstelik yeni albümün ilk konserini 17 Nisan'da 22.30'da Beşiktaş Dorock Xl'de veriyor. Yıldızın doğuşuna tanıklık etmeye hazır olun!

XL

Yugo-rock'ın dev grupları Bijelo Dugme ve Divlje Jagode’nin esas oğlanı Alen Islamoviç 26 Nisan'da saat 21.00'de Beşiktaş Dorock Xl'de müziksever­le buluşacak. 80'lerden hit'ler dinlemek isteyenler için birebir.

 ??  ??
 ??  ?? 7 Mart Perşembe Dorock XL Beşiktaş sahnesinde Evrencan Gündüz! Gobi Fest kapsamında sahne alan Evrencan konserdeki­leri kendinden geçirdi. Gitarıyla mucizevi anlar yaşatan müzisyen renkli kişiliğini sahnesine taşımada çok ustaydı!
7 Mart Perşembe Dorock XL Beşiktaş sahnesinde Evrencan Gündüz! Gobi Fest kapsamında sahne alan Evrencan konserdeki­leri kendinden geçirdi. Gitarıyla mucizevi anlar yaşatan müzisyen renkli kişiliğini sahnesine taşımada çok ustaydı!
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye