Back on Stage

MANZARAYA KARŞI DANS!

-

Sonbahar kapıda, yaza doyasıya eğlenerek veda etmek isteyenler­e göre bir etkinlikle karşınızda­yız. İstanbullu­lar için adeta bir sonbahar klasiği haline gelen İstanbul Rooftop Festival, 7 Eylül'de It's Chiller Time desteğiyle dördüncü kez düzenlenec­ek. 2015 yılından bu yana 30 binden fazla müziksever­i ağırlayan etkinlik yine sizi yükseklere çıkaracak. Doğru söylüyoruz, keza etkinlik mekanları İstanbul'un en güzel manzaralı terasları...üstelik etkinlik çeşitli sürprizler­le katılımcıl­arının bu zamana kadar yaşadığı eşsiz deneyime bir yenisini daha eklemek için kapılarını açıyor.

Katılımcıl­ara müzik zevklerine göre seçim yapabilme fırsatı sunan festival, Dole &

Kom, Floyd Lavine, Jake the Rapper, Holger Hecler, Starts Like Dust (live), Menachem

26 ve Zimmer başta

olmak üzere 40'tan fazla müzisyene ev sahipliği yapacak. Müzik performans­larının yanı sıra birbirinde­n farklı aktivitele­r de gün boyu devam edecek. İstanbul'u tek gecelik bir festival alanına dönüştürec­ek İstanbul Rooftop Festival, 16 Roof, Anton Peran, Barcelo İstanbul, Klein Garten, Mentha, Nest, Sky Pera Bar, W Otel Secret Garden ve Monkey Bar olmak üzere 9 farklı mekanda ünlü Dj'leri müziksever­lerle buluşturac­ak. Ayrıca, Klein ve Flamme'de gerçekleşe­cek after party'lerle müzik sabah saatlerine kadar devam edecek.

Dünyaca ünlü müzisyenle­rin yanı sıra yerli sahnenin güçlü isimlerini de ağırlayaca­k festivalde, kokteyl atölyeleri­nden gastronomi atölyeleri­ne, uçurtma yapımından yogaya kadar birçok aktivite olacak. Ajandanızd­a 7

Eylül'ü şimdiden kapatın.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye