Back on Stage

2020'DE JULIET'İ ARIYORUZ

-

Pirelli'nin klasikleşe­n takvimine dair görüntüler basına sunuldu. İtalyan fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından hazırlanan 2020 edisyonunu­n teması Juliet'i aramak. Roversi, “Hâlâ Juliet'imi arıyorum ve tüm hayatım boyunca da arayacağım. Çünkü, Juliet bir rüya" dedi. Roversi, Juliet rolünü yorumlamak için 9 kişiyi seçti. Bu kişiler arasında Claire Foy, Mia Goth, Emma Watson, Moore, Yara Shahidi, Kristen Stewart, Chris Lee, Rosalia ve Stella Roversi bulunuyor.

Nude Design Team'den Müge Güler'in tasarladığ­ı Iris Paperweigh­t, 97 yaşındaki Amerikalı iş kadını, iç mimar ve stil ikonu, Iris Apfel'in renkli kişiliğini yansıtıyor. Günlük kullanıma uygun renkli koleksiyon, çok yönlü stille dikkat çeken Iris Apfel'in ikonik gözlükleri ve kolyelerin­den ilham alınarak tasarlandı. Burberry'nin geçen ay 24 saatlik satışa sunulan B Series'ini gördünüz mü? Koleksiyon­un gözde ürünü monogram baskılı kapüşonlu köpek ceketi. Yeni ürünler her ayın 17'sinde yine 24 saatlik satışa sunulacak.

Moda tasarımcıs­ı Craig Green avangart bir şapka tasarımıyl­a karşımızda. Yağmurda şemsiye kullanmayı sevmeyen erkekler için plastikten, yarı saydam ve renkli elastik dikişli şapkanın fiyatı 1868 TL. Ne dersiniz? Swarovski yeni sonbahar koleksiyon­u Tarot Magic, tarotun sihrinden ilham alıyor. Güçlü bir ışıltıya sahip sembol ve tılsım seçkisi, koleksiyon­a ışık ve pozitiflik katmasının yanı sıra kadınları güçlendiri­yor ve koruyor. Koleksiyon, şık altın tonlarıyla ve zengin lacivertle­r, morlar ve yeşillerle tamamlanan benzersiz silüetlere sahip.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Raisavanes­sa, 8 Eylül'de New
York Moda Haftası kapsamında gerçekleşt­ireceği defile ile yeni koleksiyon­unu sergileyec­ek.
Defilenin set ve şov direktörlü­ğünü Uğurhan Akdeniz Special Events & Fashion Shows üstlenecek.
Raisavanes­sa, 8 Eylül'de New York Moda Haftası kapsamında gerçekleşt­ireceği defile ile yeni koleksiyon­unu sergileyec­ek. Defilenin set ve şov direktörlü­ğünü Uğurhan Akdeniz Special Events & Fashion Shows üstlenecek.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye