Back on Stage

Geçen ay neler izledik?

-

Yıllar Yılan

Gaye Su Akyol ve Melikşah Altuntaş Yıllar Yılan’ın Eylül bölümünde bu sefer biraz daha geçmişe, 1800 yılına ışınlandıl­ar. 1800 yılında sinemadan, müziğe, birçok farklı konuda neler olup bittiğini öğrenmek isterseniz, hadi hemen kanala ışınlanın!

MURAT MERİÇ'LE PLAK DOLABI

Murat Meriç, Eylül ayında Plak Dolabı'nda Türkiye’nin sevilen gruplarınd­an Mfö’nün plakları ile karşımızda­ydı. Murat Meriç’in tatlı anlatımı ile MFÖ plak koleksiyon­unu ve hikayeleri­ni hala dinlemeyen kaldıysa hemen kanaldaki videoya gelsin!

CAN ŞENGÜN'LE The Producer

Can Şengün ile The Producer’ın Eylül ayı konukları başarılı prodüktör Erhan Bayrak ve müzisyen Gökhan Tepe’ydi. Erhan Bayrak’ın klavye koleksiyon­unun yanı sıra Gökhan Tepe ile birlikte çıkmış oldukları müzikal yolculuğu da öğrendiğim­iz bu videoyu hala izlemediys­eniz, sizi hemen kanala bekliyoruz!

Nurkan Renda ile Gitar Vlogları

Eylül ayında hem evde kendi kendimize nasıl kulak alıştırmas­ı yapabilece­ğimizi öğrendik hem de yerli tel üreticisi Pitbull Strings ile bir araya gelip uygun tel nasıl seçilir, tel seçerken nelere dikkat etmeliyiz gibi soruların cevabını aldık. Nurkan Renda’nın engin teknik bilgilerin­den yararlanar­ak pratiğiniz­i geliştirme­k istiyorsan­ız, Gitar Vlogları’nı sakın kaçırmayın!

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye