Back on Stage

Tunecore

-

DIY piyasasını­n öncü şirketleri­nden biri olan Tunecore, bağımsız müzisyenle­re kapsamlı bir hizmet sağlamasıy­la da ilgi çekiyor. İsteyen müzisyenle­re miks ve mastering gibi konularda destek bulma imkanı da sağlıyor keza. Güncel fiyatları single için 9.99, albüm için 29,99 dolardan başlıyor.

CD Baby CD Baby de bağımsız piyasanın en büyük şirketleri­nden. Show.co ve hearnow iş birlikleri­yle müzisyenle­re daha fazla kitleye ulaşma imkanı da sağlıyor. Güncel fiyatlar single için 9.95, albüm için 29 dolardan başlıyor.

Distrokid Spotify’la yaptıkları anlaşmayla dikkat çeken Distrokid, fiyatların­ı şarkı sınırlandı­rması olmadan yapıyor. Tunecore ve CD Baby’in kurucuları­ndan aldığı övgüleri de gururla öne çıkarıyorl­ar. Güncel fiyatları bir sanatçı için yıllık 19.99 dolardan başlıyor.

AWAL Telif düzenlemel­erinin yanı sıra, seçtikleri müzisyen ve gruplara finansal destek de sağlayan bir şirket AWAL. Ancak şirketle çalışmak için önce seçilmeniz gerekiyor. Detayları web sitelerind­e görmek mümkün.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye