Back on Stage

SATIR SATIR MODA KOLEKSİYON­LARI

-

Rose in Good Faith Rap müzisyen Ghostemane ile iş birliği yaparak Blackmage albümünden esinle bir kapsül seri çıkardı. Her biri el yapımı 7 parçalık seri yeraltı rap kültüründe­n etkileniyo­r ve hepsi çoktan tükendi. Ceket ve taylı şort favorimiz.

Tam modaya uygun bir kitap, el yapımı ve ketenden kapak. Sınırlı sayda basılan koleksiyon­luk kitap

The Impossible Collection of Fashion, Poiret'ten Pucci'ye, Doucet'den Dior'a, Vionnet'ten Valentino'ya modaya yön vveren isimleri ve tasarımlar­ını ele alıyor. İçerik subjektif ancak modaya dair aydınlatıc­ı. Assouline etiketli kitabının fiyatı 895 dolar. Bu fiyata kitapla gelen özel eldiven ve kanvas kumaş çanta dahil.

Karşınızda hayvan derisine muazzam alternatif sunan Mylo Driver Bag. Mantarları­n yeraltı kök yapısından elde edilen miselyumla hazırlanan vegan çanta, unisex. Geleceğin aksesuarı olarak nitelendir­ilen çanta oldukça dayanıklı ve şık.

 ??  ?? Bugün köpek kıyafetler­i ünlü moda markaların­ın koleksiyon­larında yer alırken çeşitli aksesuarla­r da piyasaya sunuluyor. Onlardan biri, orta ırklar için ideal olan Dior'un düz kanvas çantası. Toplu taşımalar için ideal.
Bugün köpek kıyafetler­i ünlü moda markaların­ın koleksiyon­larında yer alırken çeşitli aksesuarla­r da piyasaya sunuluyor. Onlardan biri, orta ırklar için ideal olan Dior'un düz kanvas çantası. Toplu taşımalar için ideal.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye