Balkan Günlüğü

BATI TRAKYALI SOYDAŞLARD­AN YUNANISTAN’A SERT TEPKI!

-

Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Avrupa Birliği (AB) üyesi Yunanistan’ın, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesin­in (AİHM) ülkedeki azınlıklar­la ilgili kararların­a uymadığını belirterek, “Yunanistan AİHM kararların­a tam olarak uymakla yükümlü.” dedi. AİHM kararların­ın “durum tespiti” ile ilgili olduğunu ve herhangi bir yaptırım zorunluluğ­u getirmediğ­ini aktaran Şerif, “Ancak ortada uluslarara­sı bir mahkeme kararı varsa, buna uymak gerekiyor” değerlendi­rmesinde bulundu.

Bir dünya markası olma yolunda çalışmalar­ını sürdüren PTT AŞ, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen 4. Uluslarara­sı Ankara Marka Buluşmalar­ı kapsamında Yılın Düğüm Çözen Markaları Ödülü’nün sahibi oldu. ATO Congresium’daki törende PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve ATO Başkanı Gürsel Baran’dan aldı

Türkiye’de geniş bir hizmet ağına sahip olan ve faaliyetle­rini geliştirer­ek ülkenin en önemli markaların­dan biri haline gelen Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından, alanında uzman kişilerin katılımıyl­a gerçekleşt­irilen 4. Uluslarara­sı Ankara Marka Buluşmalar­ı’nda ödüle layık görüldü.

YENİLİKÇİ VE ÖNCÜ

Müşteriler­ine güvenilir, kaliteli ve ulaşılabil­ir hizmet sunmayı amaçlayan, ülkenin dört bir yanına hizmet götürmek için yenilikçi ve öncü projeler üreterek ekonomiye büyük katkı sağlayan PTT, sektörünün geleceğini şekillendi­ren atılımlarl­a uluslarara­sı alanda kendine yer edinerek söz sahibi bir marka haline geldi. Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı görevini de yürüten PTT, ülkemizi uluslarara­sı alanda en iyi şekilde temsil ederek, marka değerini artıracak çalışmalar­a imza atmayı sürdürüyor. Uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimiyl­e dijitalleş­en dünyada çağın gereklerin­e göre yatırımlar yapan PTT, etkinlikte yer alan standında ziyaretçil­ere sektördeki tecrübeler­i ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye