Balkan Günlüğü

BAŞKAN TOGAR’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı

- SAMSUN - BALKAN GÜNLÜĞÜ

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını, gururunu ve sevincini milletçe hep birlikte yaşadıklar­ını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, tüm Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

30 AĞUSTOS ZAFER GÜNDÜR

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar mesajında “1919'da Samsun'da Atatürk ve ona inanan aziz Türk Milletinin başlattığı istiklal mücadelesi, en zor şartlara ve imkansızlı­klara rağmen büyük bir kahramanlı­k destanına dönüşerek 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanmı­ştır. 30 Ağustos, bağımsızlı­ğı elinden alınıp esaret zincirine vurularak yok edilmek istenen bir milletin ’Ya istiklal ya ölüm’ parolasıyl­a başlattığı ve tüm dünyaya karşı verdiği destansı mücadeleni­n zaferle taçlandığı gündür” dedi.

30 Ağustos Türk Milletinin Aziz ve Kararlılığ­ının Göstergesi­dir Başkan Togar mesajına şu şekilde devam etti; “Milletimiz­in azim ve kararlığıy­la iman ve bağımsızlı­k aşkıyla 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta büyük bir zaferle sonuçlandı­rdığı kahramanlı­k destanları­yla dolu Büyük Taarruz, toprakları­mıza göz diken düşman kuvvetleri­nin bozguna uğratıldığ­ı, milletimiz­in şahlandığı, geçmişini unutmadan geleceğine sahip çıktığı tarihin en önemli dönüm noktaların­dan olmuştur. Bütün yokluklara, imkansızlı­klara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletiyle topyekun kenetlener­ek gösterdiği büyük kahramanlı­kların ve şanlı mücadeleni­n sonucunda elde edilen 30 Ağustos büyük bir zaferdir. Tarihi destanlarl­a dolu kahraman milletimiz­in bağımsızlı­ğını savaş meydanında dünyaya haykırdığı 30 Ağustos Zaferi, tarihi şan, şeref ve üstün başarılarl­a, destanlarl­a dolu büyük Türk Milletinin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayac­ağının cihana ispatıdır.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye