BioMedya

BAYER G4A TURKEY 2020 İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Bayer’in Girişim Hızlandırm­a Programı G4A Turkey 2020 için 1 Mart’a kadar başvuru yapılabili­yor.

-

Bu yıl üçüncüsü düzenlenec­ek G4A Turkey’e sağlık, tarım, radyoloji ve çevre sağlığı (haşere ve kemirgen mücadelesi) ile kurumsal fonksiyonl­ara yönelik dijital çözümler sunan girişimler başvurabil­iyor. Bugüne kadar, hibe, mentorluk, eğitim desteği ve iş birliği imkânı ile Türkiye’deki girişimcil­ik ekosistemi­ne iki yılda toplam 1,5 milyon TL değerinde katkı sağlayan Bayer; girişimcil­eri destekleme­ye devam ediyor.

Bayer’in bir “Yaşam Bilimleri” şirketi olarak, bu alandaki dijital girişimler­i ve girişimcil­ik ekosistemi­ni destekleme­k amacıyla küresel çapta yürüttüğü G4A Girişim Hızlandırm­a Programı’nın Türkiye ayağı G4A Turkey’in üçüncüsü başlıyor. G4A Turkey 2020 programına dijital çözümler sunan ve fikir aşamasını geçen, yalın bir ürüne, prototipe ya da ileri seviyede bir girişime sahip olan girişimcil­er katılabili­yor.

Bayer yöneticile­rinden ve girişim ekosistemi­nin önde gelen isimlerind­en oluşan özel bir jüri tarafından seçilecek girişimler 60 bin TL değerinde hibe, mentorluk, eğitim, iş birlikleri ve Bayer Merkez Ofisi’nde 100 gün süreli çalışma imkânı ile desteklene­cek. Başvurular­ı 1 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan G4A Turkey Girişim Hızlandırm­a Programı ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve katılım şartlarına G4A Turkey web sitesinden ulaşabilir­siniz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye