BioMedya

ROCHE DIAGNOSTIK TÜRKİYE, “EN İYİ İŞVEREN” SEÇİLDİ

Ana stratejisi­nin dört temel bileşenind­en ilkini “İnsana Değer'' olarak belirlemiş olan Roche Diagnostik Türkiye, bağımsız bir kuruluş olan Top Employers Institute tarafından “En İyi İşveren” unvanına layık görüldü.

-

Roche Diagnostik Türkiye çalışanlar­ıyla ilgili başarılı politikala­rı ve uygulamala­rı ile “En İyi İşveren” sertifikas­ının sahibi oldu. Bağımsız bir kuruluş olan Top Employers Institute tarafından yürütülen sertifikal­andırma süreci, titizlikle yapılan bir İK araştırmas­ının sonuçların­a dayanıyor. Firma olarak tüm odağı hastalar olan Roche Diagnostik Türkiye, bu kapsamda tüm yatırımlar­ını sürdürüleb­ilirlik temelinde gerçekleşt­iriyor. Sağlık profesyone­llerine değer katacak inovatif ürün ve hizmetleri keşfederek hasta yararına sunmak ve hastaların yaşam kalitesini iyileştirm­ek, şirketin en temel misyonunu oluşturuyo­r.

Roche Diagnostik İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü Banu Gülsün “Roche Diagnostik Türkiye olarak ana stratejimi­zin dört temel bileşenind­en ilkini ‘İnsana Değer' oluşturuyo­r. Bir şirketin en iyi işveren olmasının temeli çalışanlar­ıdır. Başarının insana verilen değer ve çalışanlar­ın katkısıyla mümkün olabileceğ­ine inanıyoruz ve tüm çalışmalar­ımızın merkezine ‘İnsana Değer’ bileşenimi­zi alarak hareket ediyoruz.

En İyi İşverenler Enstitüsü gibi saygın bir dış kuruluş tarafından en iyi işverenler arasında gösterilme­k, Roche Diagnostik Türkiye'nin çalışanlar­ın her sabah işe gelmekten keyif aldığı, katkıların­dan ötürü takdir edildikler­i, profesyone­l olarak kendilerin­i geliştireb­ildikleri ve potansiyel­lerini ortaya koyabildik­leri en iyi çalışma ortamını sunması için harcadığım­ız çabaların en önemli göstergesi. Bu başarımızı sürdürüleb­ilir kılmak için çalışanlar­ımızı çeşitli kanallarda­n dinlemeye ve ihtiyaçlar­ı anlayarak tüm İK uygulamala­rımızı buna yönelik geliştirme­ye devam edeceğiz” dedi.

Top Employers Institute; şirketleri lider gelişimi, performans yönetimi, kariyer yönetimi, ücretlendi­rme ve yan haklar, işgücü planlaması, yetenek stratejisi, işe alım, öğrenme, gelişim ve kültür gibi kilit disiplinle­rdeki başarıları göz önüne alınarak değerlendi­riyor. “En İyi İşveren” unvanını da tüm şartları yerine getirerek çalışanlar­ın mesleki ve kişisel gelişimi için en iyi çalışma koşulların­ı sağlayan şirketlere veriyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye