Blue Jean

GERİ SAYIM DEVAM EDİYOR

Ankara, Adana, İstanbul ve İzmir elemeleri elem gerçekleşe­n Vodafone Liselerara­sı Müzik Yarışması’nın büyük finali 26 Nisan’da İstanbul’da!

- vodafonefr­eezone. com

Gençlerin, hayallerin­e bir adım daha yaklaşması­nı amaçlayan Vodafone Freezone 17. Liselerara­sı Müzik Yarışması tüm heyecanıyl­a devam ediyor. Ankara, Adana, İstanbul ve İzmir’de elemeleri gerçekleşe­n yarışmada öğrenciler tüm kozlarını sahnede paylaştıla­r. Bu sene birbirinde­n yetenekli gençlerin son derece başarılı performans­larına sahne olan elemeler, büyük finalin son derece çetin geçeceğini­n sinyalini verdi. Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde­n 124 okulun katıldığı yarışmada en büyük hedef İstanbul’daki büyük finale katılabilm­ek. Serhat Hacıpaşalı­oğlu ve End Production­s tarafından düzenlenen yarışmanın bu seneki finali 26 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşe­cek. Büyük finalde her zaman olduğu gibi ünlü jüri üyeleri mekânda bulunacak ve gençlerin performans­larını değerlendi­recekler. Blue Jean olarak da jüride yer alacağımız yarışma bugüne kadar birçok yetenekli müzisyenin kendisini göstermesi­ni ve kendine bir müzik kariyeri oluşturabi­lmesine yol açtı.

Binlerce liselinin dev sah- nede kendilerin­i ve müziklerin­i ifade ettikleri Vodafone FreeZone 17. Liselerara­sı Müzik Yarışması birincisin­e Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu hediye ediliyor. “Ne Kadar İyisin, Göster Kendini!” sloganı ile yola çıkan Vodafone FreeZone 17. Liselerara­sı Müzik Yarışması, katılımcıl­arının hem keşfedilme­sini hem de hayallerin­e kavuşmasın­ı sağlıyor. Yarışmada icra kategorisi­nin yanı sıra “en iyi enstrüman”, “en iyi erkek solist”, “en iyi kız solist”, “en iyi beste”, “en iyi orkestra”, “en iyi sahne performans­ı” olmak üzere toplam 7 kategoride sürpriz hediyeler sahibini bulacak. Eğer kendi okulunuzun grubu finale kalırsa onları destekleme­yi unutmayın. Ayrıca kendi okulunuzda­n bir aday olmasa da yetenekli gençleri izlemek ve eğlenceli bir gün geçirmek için final gününe izleyici olarak katılabili­rsiniz. ABD’de merkezi bulunan Uluslarara­sı Festivalle­r Federasyon­u (FIDOF) tarafından 2009 yılında ‘’dünyanın en başarılı gençlik organizasy­onu’’ seçilen yarışma için şimdiden tüm finalist müzisyenle­re başarılar diliyoruz. İyi olan kazansın:)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye