Blue Jean

Chester BENNINGTON

- VAHŞİ VE GÜÇLÜ

GERÇEK ADI Chester Charles Bennington DOĞUM TARİHİ 20 Mart 1976 EN BÜYÜK BAŞARISI Sonradan safına katıldığı Linkin Park'ı dünyanın en büyük gruplarınd­an birini yapmakla kalmayıp kült rock grubu Stone Temple Pilots'a katılması. Tüm bu yoğun trafikte solo kariyerini de ihmal etmemesi.

YARATICILI­K Elektronik bir rotaya döndüğünde­n beri yaratıcılı­ğını Linkin Park'tan ziyade Dead by Sunrise'da gösterdiği­ni söyleyebil­iriz. Fakat yeni LP şarkısı ‘Guilty All the Same’den anladığımı­z kadarıyla grup eski nu metal sound’una göz kırpıyor, yani Chester’ı işin içinde daha çok görebiliri­z.

EN BÜYÜK AVANTAJI Linkin Park'la alternatif metal ve modern rock, Stone Temple Pilots'la grunge, Dead by Sunrise ile Amerikan rock dinleyicil­erine seslenebil­iyor.

EN BÜYÜK DEZAVANTAJ­I Şu an öyle bir tehlike sinyali vermiyor ama bu üç gruba verdiği mesai yüzünden enerjisi bölünebili­r. Linkin Park’ın efsanevi vokalisti Chester. 3 oktavlık ses aralığına sahip bir tenor. Karanlık ve kuvvetli bir sesi var. Sesini çok esnek kullanabil­iyor, hem çığlıkları hem de yumuşak sesi çok dengeli. Sesine son derece hâkim. Çok yönlü bir şarkıcı, dünyada bu açıdan sayılı seslerden biri.

SUPERMAN YÖNÜ Çok yaratıcı bir solist. Sesini her şekle sokabilme yeteneğine sahip. Ender rastlanan bir ses. Çığlıkları kendine has. Notaları çok iyi basıyor.

CLARK KENT YÖNÜ Bulamadık:) UZMA

N

ŞÜ GÖRÜ

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye