Blue Jean

Ed SHEERAN

- İDDİALI GENÇ

GERÇEK ADI Sheeran DOĞUM TARİHİ 17 Şubat 1991 EN BÜYÜK BAŞARISI Daha 21 yaşında "En iyi İngiliz erkek şarkıcı" ve "umut vaat eden İngiliz sanatçı" dallarında 2 Brit Ödülü kazandı.

YARATICILI­K Tüm şarkıların­ı prodüktörü, davulcusu ve sağ kolu Jake Gosling ile yazıyor, besteliyor. One Direction'a 3 şarkı yazmış bir isim ayrıca. Taylor Swift'e konuk olduğu 'Everything Has Changed'in güfte ve bestesinde parmağı var.

EN BÜYÜK AVANTAJI genç isim.

EN BÜYÜK DEZAVANTAJ­I Şarkı sözlerine biraz daha çalışması lazım. Neredeye tüm şarkıları orta okul düzeyinde romantizmd­en muzdarip. Şimdilik gençliğine veriyoruz tabii...

N UZMA

GÖRÜ ŞÜ kullanabil­iyor.

SUPERMAN YÖNÜ Elinde gitarıyla pop / folk tarzda şarkıların­ı söyleyen bir ozan olması. Vokal aralığı ve tekniği, yazdığı şarkıları en iyi şekilde performe etmesine olanak sağlıyor. Vokal aranjmanla­rını kendisi yapıyor. Prodüktörü bir röportajın­da stüdyoda onunla çalışmanın ne kadar keyifli ve kolay olduğunu anlatmıştı.

CLARK KENT YÖNÜ Kendi kulvarında, ana akım pop müzik sahnesinde­n nispeten uzak bir şarkıcı / ozan olarak göze çarpan zayıf bir noktası yok.

Edward Christophe­r "Ed"

Listemizde­ki en Ed Sheeran 3 oktav ses aralığına sahip bir tenor sese sahip. Kendi şarkıların­ı yazıp söyleyen bir şarkıcı için epey geniş bir ses kullanım aralığı var ve bunu şarkıların­da net bir şekilde

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye