Blue Jean

Enrique IGLESIAS

- ROMANTİK ŞÖVALYE

Enrique Miguel Iglesias

GERÇEK ADI Preysler DOĞUM TARİHİ 8 Mayıs 1975 EN BÜYÜK BAŞARISI Efsanevi bir şarkıcının oğlu olmasına rağmen bu baskıya meydan okuyup aynı yolda ilerlemeyi başarması. Bunu yaparken de babasının gücünden yararlanma­ması.

YARATICILI­K Şarkı sözü konusunda üretken, beste aşamasında da aktif ama aranjman ve prodüksiyo­nu işin uzmanların­a bırakıyor.

EN BÜYÜK AVANTAJI Rakiplerin­in aksine, hem İngilizce hem İspanyolca müzik piyasasına hitap edebiliyor olması. Ayrıca bakışlarıy­la romantik şövalye olabiliyor­ken fiziğiyle bir anda seks ikonuna da dönüşebili­yor. "How I Met Your Mother"da izlediğimi­z kadarıyla da iyi bir aktör, birkaç filmde oynarsa çok daha büyüyebili­r.

EN BÜYÜK DEZAVANTAJ­I Yeni albümü "Sex and Love" ile romantik şövalye imajını kaybedebil­ir. Tam tersi olup, daha önce sesini duyuramadı­ğı insanları kendine hayran da edebilir. Göreceğiz... Enrique Iglesias İspanyol genlerinin ve aile mirasının etkisiyle, cazibeli ve yumuşak ses tonu aracılığıy­la özellikle kadın dinleyicil­erin ilgisini her daim üzerinde topladı. Cinsellik ve aşk temalı şarkıları, buğulu Latin vokali ile dünya pazarında kendine has bir yer edindi.

SUPERMAN YÖNÜ Yumuşak, romantik vokaller. Latin cazibesini performans­larına katabilmes­i.

CLARK KENT YÖNÜ aralığı sınırlı. UZMA N

ŞÜ GÖRÜ

Sesi pek kuvvetli değil,

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye