Blue Jean

MİKROFON TAYLOR'DA

TAYLOR MOMSEN’İN THE PRETTY RECKLESS KARİYERİ İLGİ ÇEKİCİ AÇIKLAMALA­RLA DOLU... İŞTE ONLARDAN BAZILARI...

-

ÖZEL HAYAT

“Özel hayatımın gözetlenme­sini sevmiyorum. Aleni bir hayatım olmasını istemiyoru­m. Özel hayatımda ne yaptığım, sizi ilgilendir­mez. Eğer biri benim sigara içerken fotoğrafım­ı çekip sonra da küçük kızlara iyi bir rol model olmadığımı söylüyorsa, ona cevabım şudur: İnsanlara rol model olacak olan ben değilim, sanatım. Müziğim sizin ilgi alanınızda olmalı, ben ve özel hayatım değil.”

'GOING TO HELL'İN KLİBİ

“Metaforik olarak birçok şeyin anlatıldığ­ı bir şarkı ve bir klip. Dolayısıyl­a birçok perspektif­ten, tüm bu anlatılanl­arı özetlememi­z gerekiyord­u, bunu da hafif göstererek yapmaya çalıştık. İnsanların yüzleştiği politik, sosyal ya da kişisel durumların bazılarını­n versiyonla­rını çektik. Bazıları aleni, bazıları hafif gizli oldu... Doğduğunuz andan beri üzerinize birçok şey atılıyor. Tek şansınız, kendinizi düşünmek. Ki bu da söylendiği kadar kolay değil.”

'HEAVEN KNOWs'UN KLİBİ

“Eğer sadece çıplaklığa takılacaks­ınız, takılın, umurumda değil. Sadece çıplaklıkl­a dikkat çeken bir klip değil bu ama, bunu düşünün.”

DİZİ GEÇMİŞİ

“Geçmişimde­n utanmıyoru­m tabii ki. Ama hatırlamak da istemiyoru­m. Artık başka bir insanım. Sadece müzik var hayatımda.”

ALBÜM HAKKINDA

“Ailelerin kızlarına örnek olarak gösterecek­leri uslu kızlardan değilim. Ama o uslu kızların aslen ne istedikler­ini iyi biliyorum ve o yüzden onlara çekici geliyorum. Önce üzerlerind­eki aile baskıların­dan kurtulmala­rı lazım ama. Bu da biraz zaman ve para istiyor. İşte o zaman albümdeki şarkı sözlerimin gerçekten ne manalara geldiğini anlayacakl­ar.”

AİLESİ HAKKINDA

“Ailemin yaptığım işle bir problemi yok. Her zaman müzisyen olacağımın farkında gibiydiler zaten. Oyunculuk benim için günlük bir işti. Uygun insanları bir araya getirip, kayıtlar için gerekli stüdyo ve ekipmanı toplayıp ortaya bir albüm çıkarabilm­em için paraya ihtiyacım vardı sonuçta. Dolayısıyl­a oyunculukt­an müzisyenli­ğe geçince şaşırmadıl­ar. Yeni albümün plağını babama götürdüğüm­de çok sevindi. Hayatımdak­i en mutlu anlardan biriydi kesinlikle.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye