Blue Jean

GNCFES T 14

Happy’miz birimiz, birimiz Happy’miz için! Pharrell Williams, Williams Rita Ora, Ora Inna ve yerli isimler 7 Eylül’de GNCFEST’te sahne alıyorlar…

-

Yaz bitti, bitecek diyorduk ki, gnçtrkcll büyük bir bomba patlattı: 7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda GNCFEST’in ilki düzenlenec­ek. Festivalin en büyük ismi kuşkusuz Pharrell Williams. ‘Happy’ ile son yılların en büyük hitine imza atan koca şapkalı Pharrell, parmağını dokundurdu­ğu her projeyi altına çeviren gerçek bir dâhi. Geçen sene Daft Punk’ın ‘Get Lucky’ şarkısını da şahlandıra­n isim kendisiydi. Williams, aynı zamanda müthiş bir “entertaine­r”. Hem Grammy Töreni’nde hem Oscar Töreni’nde seçkin misafirler­le dolu salonu ayağa kaldırmayı başarmıştı. Şimdi eğlenme sırası Türkiye’nin gençlerind­e. Bu aynı zamanda Pharrell’ın merakla beklenen Avrupa turnesinin de ilk ayağı olacak. Bakalım kariyeri hit şarkıdan geçilmeyen müzik adamı hangi şarkılarıy­la kitleyi coşturacak… Williams, GNCFEST’in tek sürprizi değil. 1 numara olmuş şarkıları ‘R.I.P.’, ‘How We Do (Party), ‘I Will Never Let You Down’ ile tanınan Rita Ora da festivalin yıldızları arasında. 24 yaşındaki İngiliz şarkıcının ilk Türkiye performans­ı olacak bu. Ülkemize son yıllarda çok gelen ama her defasında iyi konserlere imza atan Inna ise festivalin son yabancı konuğu.

BİZİMKİLER

Dünyaca ünlü isimleri ağırlayan festivalde Türkiye’yi temsil eden isimler ise: maNga, Model ve Mabel Matiz. “Işıkları Söndürsele­r Bile” ile hayranları­nı sevindiren maNga’nın tıpkı Rock’n Coke’ta olduğu gibi bu festivale özel bir performans sergilemes­i bekleniyor. GNCFEST’e bu sene yapılmayan Rock’n Coke’un alternatif­i gözüyle de bakılabili­r. Bildiğiniz gibi Rock’n Coke da genelde eylülün ilk haftası yapılırdı. Tabii, GNCFEST’in tek günlük ve konaklamas­ız bir festival olduğunu belirtmek lazım. Turkcell Bireysel Pazarlama Gençlik Segment Direktörü Bahar Uçanlar, GNCFEST ile ilgili iddialı: “Turkcell olarak 8 yıldır, Türkiye’nin farklı illerinde GNCFEST konserleri düzenledik ve binlerce gnçtrkcll’li ile bir araya geldik. Ancak bu yıldan itibaren GNCFEST’i yılda 1 kez yapılan ve tüm gün sürecek, dev bir müzik festivalin­e dönüştürdü­k. Dünyaca ünlü yabancı sanatçılar ve çok sesevilen yerli müzisyenle­rle GNCFEST’in, gençleri hem müziğe hem de eğlenceye doyuracağı­na inanıyoruz.” dedi. Teknolojik altyapısı ve yüksek kullanıcı etkileşimi ile interaktif bir festival l olacağa benziyor GNCFEST.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye